Een overzicht van al onze sake's
Sake
Dokan Daiginjo
De Dokan Daiginjo is een sake met de klasse van een Daiginjo, maar dan voor een zeer sympathieke prijs. Wordt in zeer bescheiden oplage gemaakt en is zo puur als hij maar kan zijn. De sake heeft in de smaak tonen van perzik en heeft een verfrissende afdro
€46,95
Sake
Omiji Kijoshu Blend 2014
Een portachtige Sake, die deels maar liefst 37 jaar gerijpt is en deels geblend is met de sake van 2014! Wordt gemaakt volgens een 1000 jaar oud keizerlijk recept.
€54,95
Sake
Yuzu Sake Magnum 1,8 liter
Drink deze op een warme zonnige namiddag als aperitief, als begeleider van een dessert, of als verrassende ingrediënt in een cocktail of wanneer je behoefte hebt aan een frisse dorstlesser. Serveer ijskoud, straight of on-the-rocks.
€66,95
Sake
Senkin Tsurukame 19 Daiginjo
Voor de productie van deze sake wordt 81% van de rijstkorrel weg gepolijst. De 19% die overblijft maakt deze zeer elegante sake. De sake wordt 100% met de hand gemaakt en op houten vaten opgevoed. De persing is extreem langzaam.
€89,95
Sake
Nabeschima Daiginjo
Een absolute top sake! De rijstkorrels voor deze sake zijn gepolijst tot 35% wat de sake een Daiginjō maakt (super-premium sake). In de smaak is de sake zacht. De sake kent zoete en fruitige tonen met prettige zuren wat de sake super elegant maakt.
€99,95
Pagina 2 van 2