Ons aanbod wijnkistjes met mousserende wijnen en champagnes
Relatiegeschenken
Kistje Cava - Suriol Reserva Brut Nature
Al sinds de jaren '90 worden de wijnen op Suriol biologisch gemaakt en sinds 2013 worden er zelfs biodynamische principes toegepast. Een Cava met een fijne mousse en heerlijk fruit. Daarnaast is hij heerlijk droog (brut nature) en voor iedereen geschikt.
€17,45
Relatiegeschenken
Kistje Cava - Suriol Reserva 'El Bosc' Brut Nature
De prestige cuvee van Suriol komt van een enkele wijngaard, waar vanaf als sinds 1174 wijn wordt gemaakt. Een romige, complexe mousserende wijn voor de verwende Cava drinker. Biologisch gemaakt en voorzien van een fijne mousse.
€22,45
Relatiegeschenken
Kistje Champagne - Bertrand Delespierre 1e cru
Tussen Reims en Epernay ligt het kleine familiedomein van Bertrand-Delespierre. Omringd door uitsluitend premier cru wijngaarden worden hier serieuze, krachtige champagnes gemaakt.
€44,50
Relatiegeschenken
Kistje Champagne - Henri Giraud Esprit Nature
Triple Zero - alle champagnes van Henri Giraud hebben geen residue van welk bestrijdingsmiddel dan ook. Giraud is opgeklommen tot de absolute top van de Champagne en deze Esprit Nature heeft al alle kenmerken waarmee zij zich onderscheiden.
€69,50
Relatiegeschenken
Kistje Champagne - Henri Giraud Dame-Jane Brut Rosé
Eén van de mooiste rosé champagnes in zijn prijsklasse is deze Dame -Jane. Komt voor 100% van grand cru wijngaarden en de rode wijn (voor de kleur en smaak) wordt gerijpt op amphora's. Tweemaal beste rosé champagne van Nederland (Proefschrift)
€99,50