Onze selectie gerijpte, diep smakende sake's
Sake
Biden 1999
De Biden komt licht gerookt over en voornamelijk walnoten, umami en caramel voeren de boventoon. Donkere tonen van herstblad en een klein bittertje vullen het geheel aan. Wat een enorme complexiteit en lengte! 22 jaar gerijpt, zonder meerprijs!
€29,95
Sake
Akishika Yamahai 2015
De sakes van Akishika worden uitsluitend op de markt gebracht wanneer zij vinden dat de sake er klaar voor is. Na 7 jaar rijping op fles was deze Yamahai 2014 er rijp voor. Een prachtige volle sake met tonen van honing en paddestoelen.
€42,95
Sake
Terada Honke Kaikoshu 2006
Met deze mooi gerijpte sake wil Terada Honke weer een stap terug in de tijd doen. Gemaakt met de meest natuurlijke methode, zonder toevoegingen of versnellers. Terada Honke is daar dan ook echt uniek in. Extreem langzaam gebrouwen met kimoto starters
€66,95
Sake
Choryo Jukusei Yoshino Tarusake 1992
Deze sake is 30 jaar gerijpt op cederhout en heeft een robuuste geur en zachte, milde smaak en een rijke aromatische geur vol met aardse tonen. Door de lange houtrijping op cederhouten vaten krijgt deze sake een vol bouquet en kruidig karakter.
€84,95
Sake
Kidoizumi Shuzo Kokin 1990
De Kokin 1990 is een blend van drie verschillende gerijpte jaren van Kidoizumi's Hakugyokuko Sake, met als jongste jaar een persing uit 1990. Heeft in de geur complexe tonen van cacao, koffie en karamel, in de smaak aangevuld met bittere chocola en noten.
€121,95