Sake
Sake
Kirei 80
De Kirei 80 heeft minerale en kruidige tonen, naast tonen van drop, peer en bruine suiker. Hij is ongepasteuriseerd en onverdund. De sake van deze brouwerij staan bekend om hun goede balans tussen umami en zuurgraad.
€22,95
Sake
Tamagawa Yamahai
Deze langzaam gebrouwde yamahai sake is geproduceerd met wilde gisten en lactobacillen uit de oude brouwerij. De Tamagawa Yamahai heeft een sterke, diepe smaak en een betoverend rijstaroma.
€26,95
Sake
Mii no Umeshu
Mii no Umeshu heeft een mooie balans tussen zoet en zuur. Puur, fruitig en verfrissend. Drink deze sake ijskoud, straight of on-the-rocks. De Mii no Umeshu is een heerlijk aperitief of digestief, in combinatie met desserts (ijs, chocolade) of taart
€27,95
Sake
Daigo no Shizuku
Een sake volgens middeleeuwse productiemethode gemaakt op basis van een tempelrecept uit de vroege 15e eeuw. Omdat de receptuur en produktie teruggaat tot voor de sake revolutie in de 7e eeuw, is het meer een gefermenteerde rijstdrank dan sake.
€31,95
Sake
Yuzu Sake
Drink deze op een warme zonnige namiddag als aperitief, als begeleider van een dessert, of als verrassende ingrediënt in een cocktail of wanneer je behoefte hebt aan een frisse dorstlesser. Serveer ijskoud, straight of on-the-rocks.
€32,95
Sake
Ishi no Kanbase
De Ishi no Kanbase is een elegante, fruitige en tikje zoetzure sake en is ongepasteuriseerd, ongefilterd en onverdund. De sake is het resultaat van een aanvankelijk mislukt experiment met een nieuwe lokale gistvariant, maar is nu in een groot succes ...
€33,50
Sake
Biden 2001
De 16-jarige Biden is een zachte en volle koshu (=gerijpte sake). Met zijn karakteristieke karameltonen is het een goede begeleider voor vleesgerechten, gerechten op basis van soyasaus, miso en zelfs pittige gerechten.
€34,95
Sake
Ine Mankai
Sake die deels is gemaakt van zwarte rijst, die paars is van binnen, hetgeen resulteert in een unieke rode kleur. De zoetheid en zuurgraad van deze sake leidt tot een fruitige smaak van granaatappel gevolgd door een toon van olijven.
€36,95