Ons aanbod wijnkistjes uit de klassieke wereld
Relatiegeschenken
Kistje Duitsland - Wagner-Stempel Riesling Porphyr
Meermalen uitgeroepen tot beste witte wijn te koop in Nederland en in Duitsland zelf bekend als de wijn met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Afkomstig van grand cru wijngaarden, maar niet voor een grand cru prijs. Biologisch gemaakt.
€25,50
Relatiegeschenken
Kistje Bordeaux - Saint Emilion Grand Cru
Béard La Chapelle maakt slechts één wijn van meerdere wijngaarden, waarvan een deel grenst aan die van de grote (en vooral dure) namen. Alle wijngaarden worden biologisch bewerkt en dankzij de merlot druif is deze wijn niet zo streng.
€31,25
Relatiegeschenken
Kistje Spanje - Tierra Rioja wit & rood
Het wijnbedrijf Tierra is gevestigd in de oude Joodse wijk van Labastida en in het bezit van uitgehakte kelders die ruim 500 jaar oud zijn! Labstida ligt in de sub-regio Alavesa, waar de meest verfijnde en elegante wijnen vandaan komen.
€35,95
Relatiegeschenken
Kistje Spanje - Hacienda de Arinzano
Hacienda de Arinzano is een statig wijngoed in Navarra met zijn eigen DO, een zogeheten 'Pago'. Deze status is weggelegd voor slechts een klein aantal Spaanse tophuizen, die zich onderscheiden van hun omgeving. Onderscheidende wijnen dus.
€36,50
Relatiegeschenken
Kistje Italië - Barolo van Massimo Rivetti
Na jaren de druiven aan topwijnhuizen in Piëmonte te hebben geleverd, besloot de familie Rivetti hun mooie druiven onder eigen naam te bottelen. Het resultaat is een klassieke Barolo waar stoerheid en drinkbaarheid hand in hand gaan. 100% biologisch.
€42,45
Relatiegeschenken
Kistje Bordeaux - Haut Maray Graves wit & rood
Top-Graves gemaakt door twee broers, waarvan een ook de wijnmaker is van het befaamde huis Pavie. Van biologisch verbouwde druiven maken zij authentieke wijnen, die de kenmerkende tonen van gravel en kalkhoudende klei perfect weerspiegelen.
€46,50
Relatiegeschenken
Kistje Frankrijk - Sancerre & Saint Emilion
Twee bekende namen in Frankrijk. Sancerre van Guilerault-Fargette uit de Loire en de Saint Emilion Grand Cru van Béard la Chapelle uit Bordeaux. Beide domeinen maken op natuurlijke wijze hun wijnen, de Saint Emilion is daar bovenop bio gecertificeerd.
€53,95
Relatiegeschenken
Kistje Italië - Fontodi Toscane
Fontodi wordt gezien als het beste wijnhuis van de Chianti. Zij maken stijlvolle wijnen, die alle kenmerken van de streek dragen, in een elegant jasje verpakt. Zo maken zij naast deze twee prachtwijnen ook een topcuvee die onlangs 100 Parkerpunten kreeg!
€72,50
Relatiegeschenken
Kistje Duitsland - Bernhard Huber
Met kop en schouders het allerbeste wijngoed van Duitsland als het om 'Burgunder' rassen gaat. Gelegen in de wijnstreek Baden maakt Julien Huber wijnen die zich moeiteloos met de beste wijnen van de Bourgogne kunnen meten. Biologisch gemaakt.
€79,95
Relatiegeschenken
Kistje Italië - Massimo Rivetti Piëmonte
Massimo Rivetti heeft zijn wijngaarden op de juiste locaties en ze ook nog eens behoorlijk oud. Ingrediënten genoeg voor grote Barolo's en Barbaresco's. En die maken zij, maar dan wel voor prijzen waarvoor niemand dat kan! En ook nog eens biologisch.
€82,50