Informatie over ons Loyalty programma

Op onze site spaart u automatisch voor korting op uw bestelling. Voor elke besteedde euro (behalve verzendkosten) wordt er 1 cent bijgeschreven op uw account. De punten worden 14 dagen na uw bestelling bijgeschreven op uw account. Het enige dat u hiervoor dient te doen is een account aanmaken op onze site en de rest gaat vanzelf. Onderin het scherm ziet u de button 'Sparen', daar kunt u zien hoeveel u tot nu toe gespaard heeft. U kunt ten allen tijden dit bedrag omzetten in een kortingscode, welke u kunt gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling. U kunt maximaal € 15,00 per keer/bestelling omzetten in een kortingscode.  
Indien uw saldo niet zichtbaar is, dan bent u niet ingelogd op onze site. 

Zodra u meer dan 5 euro gespaard heeft, dan kunt u een kortingscode aanmaken die u kunt gebruiken op onze site. Deze kortingscode dient u bij het afrekenen in te voeren in het daarvoor bestemde vakje, dit vakje wordt getoond op de pagina van de 'winkelwagen'. 
Om te zien hoeveel u gespaard heeft dient u in te loggen op onze site. Dit kan met de door u opgegeven loginnaam en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. 
Inloggen op de site kunt u bij 'Account', rechts bovenin de pagina. Rechts van ons logo.