Pasteuning Exclusief Vind hier onze exclusieve aanbiedingen van topwijnen
Pasteuning
Wijnmakers Diner Daniel Wagner & Alexander Stodden
Boek nu een onvergetelijke avond met Daniel Wagner en Alexander Stodden. Met een hoogstaand menu presenteren zij u hun wijnen en natuurlijk mogen van beide de Grosses Gewachs niet ontbreken! De locatie is Hilton Schiphol Airport, u zult verrast zijn!
€89,00

Pasteuning Exclusief

Welkom op de pagina 'Exclusief', de pagina waarop wij onze wijnen van de exclusief mailing aanbieden. Dit kunnen wijnen uit de voorverkoop zijn, maar ook speciale acties; hoog scorende wijnen voor sympathieke prijzen. Van de mooiste Brunello's tot de voorverkoop Riesling van Schäfer-Fröhlich, of de nieuwe GG's van Bernhard Huber en de wijnen uit de Wachau van FX-Pichler en andere grootheden. Voor elk wat wils. 

Hiernaast vind u een button om u te abonneren op onze exclusief mailing. U krijgt dat als eerst de nieuwe aanbiedingen in uw mailbox. Het abonneren is gratis en vrijblijvend. 

Omdat wij de wijnen zo voordelig mogelijk willen aanbieden, vragen wij voor het bezorgen van de wijnen (doorgaans) een kleine bezorg bijdrage. Het afhalen van de wijnen in onze winkel is wel ten aller tijden kosteloos. 

 
Schrijf u in voor onze mailing