Pasteuning Exclusief Vind hier onze exclusieve aanbiedingen van topwijnen
Bernhard Huber
Alte Reben Spätburgunder 2015
Afkomstig van ruim 20 tot 40 jaar oude wijngaarden. De lage rendementen (37 hl/ha) en diepe wortels geven een flinke concentratie en mineraliteit mee aan de wijn. De ongefilterde wijn is krachtig en heeft een prachtig pinot-karakter. Soepel in de mond,
13% korting
€39,95 €34,95
Bernhard Huber
Alte Reben Chardonnay 2015
Afkomstig van 40 jaar oude stokken. Jaargang 2015 wordt nog meer dan andere jaren gekenmerkt door rijp geel (appel) en exotisch fruit (banaan, mango), die worden gepaard aan de fijnheid en elegantie van frisse citrus. 94 punten Falstaff.
16% korting
€44,95 €37,95
Bernhard Huber
Bienenberg Spätburgunder GG 2015
De wijn is uitgesproken Bourgondisch, met een rokerige, aardse toets, mineraliteit (kalk!), florale tonen, veel fris rood fruit, mooie zuren en structuur. Dat Julian Huber erin slaagt om ook aan een zo rijpe, krachtige jaargang als 2015 deze lichtvoetighe
17% korting
€59,95 €49,95
Bernhard Huber
Sommerhalde Spätburgunder GG 2015
De Bombacher Sommerhalde is een kalkrijke heuvel waar bovendien veel ijzer in de grond zit: een geweldig terroir voor de pinot noir. De wijngaard ligt letterlijk aan de rand van het Zwarte Woud en wordt goed beschermd tegen de noordenwind door de heuvel e
17% korting
€59,95 €49,95
Bernhard Huber
Bienenberg Chardonnay GG 2015
Van de Muschelkalk-bodem komt deze complexe en verfijnde Grosses Gewächs Chardonnay. Een grootse Chardonnay, puur en energiek, met een prachtige balans tussen kracht, complexiteit en elegantie.
15% korting
€64,95 €54,95
Bernhard Huber
Schlossberg Spätburgunder GG 2015
De Hecklinger Schlossberg is een steile helling met een hellingshoek tot 72%, waarop alleen handwerk mogelijk is. De Muschelkalk-bodem met helder gele kalksteenrotsen is rijk aan mineralen, fossielen en schelpen. Deze pittige Spätburgunder bezit een enor
18% korting
€84,95 €69,95
Bernhard Huber
Huber mixkist Grosses Gewächs 2015
Alle 6 GG's van Huber in één mixkist. Slechts 3 stuks beschikbaar en de enige manier om de Schlossberg GG Chardonnay en Wildenstein GG Spätburgunder te bemachtigen.
€450,00

Pasteuning Exclusief

Welkom op de pagina 'Exclusief', de pagina waarop wij onze wijnen van de exclusief mailing aanbieden. Dit kunnen wijnen uit de voorverkoop zijn, maar ook speciale acties; hoog scorende wijnen voor sympathieke prijzen. Van de mooiste Brunello's tot de voorverkoop Riesling van Schäfer-Fröhlich, of de nieuwe GG's van Bernhard Huber en de wijnen uit de Wachau van FX-Pichler en andere grootheden. Voor elk wat wils. 

Hiernaast vind u een button om u te abonneren op onze exclusief mailing. U krijgt dat als eerst de nieuwe aanbiedingen in uw mailbox. Het abonneren is gratis en vrijblijvend. 

Omdat wij de wijnen zo voordelig mogelijk willen aanbieden, vragen wij voor het bezorgen van de wijnen (doorgaans) een kleine bezorg bijdrage. Het afhalen van de wijnen in onze winkel is wel ten aller tijden kosteloos. 

 
Schrijf u in voor onze mailing