Pasteuning Exclusief Vind hier onze exclusieve aanbiedingen van topwijnen
Pasteuning
Wijnmakers Diner François Villard in Taiko
Eindelijk! François Villard bij ons op bezoek in Amsterdam. En waar kunnen we dat beter vieren dan bij Restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel? Met een menu van 8 gangen gaat op op avontuur in de Noord-Rhône, met waanzinnige wijnen erbij!
€129,00

Pasteuning Exclusief

Welkom op de pagina 'Exclusief', de pagina waarop wij onze wijnen van de exclusief mailing aanbieden. Dit kunnen wijnen uit de voorverkoop zijn, maar ook speciale acties; hoog scorende wijnen voor sympathieke prijzen. Van de mooiste Brunello's tot de voorverkoop Riesling van Schäfer-Fröhlich, of de nieuwe GG's van Bernhard Huber en de wijnen uit de Wachau van FX-Pichler en andere grootheden. Voor elk wat wils. 

Hiernaast vind u een button om u te abonneren op onze exclusief mailing. U krijgt dat als eerst de nieuwe aanbiedingen in uw mailbox. Het abonneren is gratis en vrijblijvend. 

Omdat wij de wijnen zo voordelig mogelijk willen aanbieden, vragen wij voor het bezorgen van de wijnen (doorgaans) een kleine bezorg bijdrage. Het afhalen van de wijnen in onze winkel is wel ten aller tijden kosteloos. 

 
Schrijf u in voor onze mailing