Kistjes wijn

Wijnkistjes maken en verzenden, wij doen het graag en goed! Zo pakken wij (zelf) alle flessen 'klemvast' in het kistje, zodat deze niet rammelt en verpakken wij alle kistjes in een speciaal ontwikkelde overdoos. Door deze overdoos wordt het cadeau (het kistje) niet vies en komt het onbeschadigd aan. Met deze doosjes hebben wij een breukpercentage van 0%! Met plezier voegen wij uw persoonlijke boodschap toe, of uw (gepersonaliseerde) wenskaarten die u ons aanlevert. 
Hieronder alle categorieën van wijnkistjes die wij aanbieden. Wij hebben meerdere opties voor u geselecteerd, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw wijnkistjes samenstellen. 
Alle kistjes zijn exclusief bezorgkosten, zodat u deze zelf kan toevoegen. Wij bezorgen door geheel Europa (EU). Indien u een lijst met klanten heeft waaraan u de kistjes wilt versturen, dan kunt u alle adressen ons met een Excel bestand mailen. U selecteert de kistjes en de bijbehorende verzendkosten, mailt het adressenbestand en wij doen de rest! U kunt gewoon via de site afrekenen en ontvangt ook direct een factuur met BTW. Mocht u meerdere soorten kistjes besteld hebben, zet dan het type bij de naam van de ontvanger, dan zorgen wij dat iedereen het juiste kistje ontvangt.
ExcelDownload hier een voorbeeld Excel bestand.