Over ons

Pasteuning Wijn & Catering BV is een familiebedrijf dat geleid wordt door inmiddels de vijfde generatie. Het bedrijf is opgericht in 1876 en heeft sinds 1893 een vaste basis aan de Willemsparkweg 11 te Amsterdam. 
Pasteuning is gespecialiseerd in -zoals de volledige naam al doet vermoeden- wijn en catering. Als wijnhandel zijn wij actief in heel Nederland en kunnen wij naast particulieren de beste restaurants en hotels tot onze klantenkring rekenen. 
Onze catering activiteiten zijn iets regionaler. Wij verzorgen de dagelijkse lunch voor bedrijven in en rond Amsterdam (Amstelveen, Schiphol) en cateren wij voor partijen, bruiloften en recepties.
Maar het allerbelangrijkste, waar het allemaal, begon is de winkel. Hier treft u ons assortiment van wel 1000 verschillende wijnen, heerlijk belegde broodjes en de maaltijden om mee naar huis te nemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vleeswaren, kazen, salades en pate's. In de winkel verkopen wij ook melkproducten, bijzondere soorten thee en allerlei delicatessen. Uiteindelijk hebben wij maar één doel: de klant verwennen met mooie smaken in een winkel met de klasse van vroeger en geinspireerd op nu!  

Voor meer informatie over de geschiedenis van Pasteuning, klik hier.