Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Wijnglazen

Wijnglazen van Spiegelau en Zalto

Eén van de belangrijkste attributen om optimaal te genieten van uw wijn is het wijnglas. Het gebeurd nog veel te vaak dat (dure) wijnen worden geschonken in het verkeerde glas, zodat de werkelijke klasse van de wijn niet naar boven komt. Zonde van de wijn en zonde van het geld. 

Wij voeren drie merken wijnglazen, Zalto uit Oostenrijk, Stölzle Lausitz en Spiegelau uit Duitsland. Allen worden gemaakt van kristal. Zalto is het meest ultieme glas dat er in de wereld te vinden is. Flinterdun en licht en door zijn vorm (gebaseerd op de rondingen van de aarde en de kosmos) hét glas dat de beste expressie aan een wijn geeft. Elke wijnschrijver zal dit beamen. 

De wijnglazen van Stölzle lijken sprekend op die van Spiegelau, het is ook opgericht door oud-werknemers van Spiegelau. De kwaliteit is gelijk alleen de prijs ligt ongeveer 45% lager en dat maakt het een buitengewoon aantrekkelijk glas. 

Zalto wijnglazen

Zalto wijnglazen

Stölzle wijnglazen

Stölzle wijnglazen

Spiegelau wijnglazen

Spiegelau wijnglazen

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies