Onze selectie aperitief en mousserende sake's
Sake
Shizenmai Sparkling Organic
Mousserende, biologische Sake met natuurlijk verkregen bubbels, licht troebel op fles. De smaak is droog en opwekkend, super schoon en verfijnd met een flinke lengte na.
€19,95
Sake
AFS 0,5 ltr
Een unieke sake die in één keer wordt gemaakt in plaats van de verschillende fermentatie fases die andere sake’s doorlopen. Het resultaat een jonge, frisse sake met een unieke mix van zoet en zuur. Geschikt als aperitief.
€32,95
Sake
Terada Honke Daigo no Shizuku
(Bekend van Noma) Een sake volgens middeleeuwse productiemethode gemaakt op basis van een tempelrecept uit de vroege 15e eeuw. Omdat de receptuur en produktie teruggaat tot voor de sake revolutie in de 7e eeuw, is het meer een gefermenteerde rijstdrank da
€32,95
Sake
Terada Honke Daigo No Awa Sparkling
Ongekend fraaie en uitdagende sparkling Sake. Naar een recept uit de 15e eeuw, gemaakt van biologisch verbouwde rijst welke nauwelijks gepolijst wordt (7%). Onverdund, niet gepasteuriseerd en zonder gisten gemaakt.
€35,95
Sake
Ine Mankai
Sake die deels is gemaakt van zwarte rijst, die paars is van binnen, hetgeen resulteert in een unieke rode kleur. De zoetheid en zuurgraad van deze sake leidt tot een fruitige smaak van granaatappel gevolgd door een toon van olijven.
€39,95