Wijnproeverijen

Op deze pagina vindt u ons programma wijnproeverijen die wij dit jaar zullen organiseren. 
Daarnaast is het uiteraard mogelijk uw eigen proeverij te boeken, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Neem telefonisch contact met ons op of kom langs in de winkel voor meer informatie. 

24 Mei van 17:30 tot 22:00 - Bowery Food Market (in Hilton Schiphol)

Hilton Schiphol -afgelopen jaar uitgeroepen tot 'beste luxury airport hotel worldwide'- heeft een fantastisch restaurant genaamd 'Bowery'. Het restaurant werkt met de beste leveranciers voor de keuken en met een aantal gerenommeerde wijnhandelaren, waar wij er -met trots- één van zijn. 
Vorig jaar organiseerde Bowery voor het eerst de 'Bowery Food Market'. Een markt in het restaurant, waar praktisch alle leveranciers aan meewerken. Zo kun je de kazen proeven van l'Amuse met de uitleg van Betty Koster, is er prachtig lamsvlees van Nice to Meat uit de hand van Piet van den Berg en staat Jan van As staat er met kraakverse visgerechtjes. Ook zijn er volop oesters van 'The Oyster Station', spannende creaties van Koppert Cress, de koffie van Buscaglione, Treasure Dim Sum, etc. etc.. Deze editie staat Pasteuning met een selectie open wijnen en daar zitten een aantal hele exclusieve bij! En niet onbelangrijk: u wordt ontvangen met een glas Henri Giraud Champagne! 
24 mei is de tweede editie en voor elke foodie een absolute must om te gaan! 
De Bowery Food Market kost € 39,50 p.p., inclusief een glas Champagne & koffie, exclusief de wijnen. 
Reserveren kan via: boweryrestaurant@hilton.com
Hilton Schiphol zit vlakbij de vertrekhal van Schiphol, makkelijk bereikbaar met trein of bus (397 vanuit Amsterdam). 
Wij kijken er naar uit u daar te zien! 

26 Mei van 14:00 tot 17:00 - Sakeproeverij (in onze winkel)

Tijdens Wine & Design afgelopen november introduceerden we een klein deel van ons Sake assortiment, hetgeen erg goed werden ontvangen. Nu, een half jaar verder, is Sake niet meer uit assortiment weg te denken en hebben wij zelfs ook een aantal soorten toegevoegd. 
Sake is echt een fantastische drank om te ontdekken en zeker als er een Sake specialist is om alles uit te leggen. Kom gezellig langs in onze winkel op zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 om ze allemaal zelf te proeven. De toegang is gratis! 


Bekijk hieronder onze proeverij agenda of klik hier om hem aan uw agenda toe te voegen: