Wat anderen zeggen

Wat anderen over ons zeggen:


Robert & Roos ten Brink:
 "Een winkel als kloppend hart in de buurt"

Nicolaas Klei:
"Eén van mijn eerste stukjes ging over wijn van hen, sindsdien vele meer. (..) Waar ik ook woonde, ik zou voor Pasteuning altijd omfietsen"
 
Paula van der Oest:
"...ik hou van wijn bij het eten en ja, waar kan je die wijn beter kopen dan om de hoek, waar de beste wijnwinkel van Amsterdam zit?"

Alain Caron:
"Wanneer iedereen uitgeput was van het zoveelste bezoek aan weer een andere wijnboer, was Erik nog steeds aan het stralen. Zijn onstuitbare enthousiasme en onuitputtelijke zoektocht naar nieuwe wijnen hebben mijn hart gestolen. Van onze gezamenlijke passie voor wijn en eten kwam een vriendschap. Al noem ik hem, om hem te pesten, soms nog steeds ‘kruidenier’." 

Ronald de Groot:
"Dat is voor mij Pasteuning: een winkel met een persoonlijke benadering, waar je heerlijk kunt snuffelen en waar je verrast wordt met mooie wijnen:

Theodor Holman:
"Ik geniet zo van hun kwaliteit, want die - laten we eerlijk zijn - zorgt ervoor dat de kwaliteit van mijn leven een stuk hoger is komen te liggen"

Huub Stapel:
"…in 1981 ontdekte ik de winkel van Pasteuning. Ik dacht dat ik het ondermaanse paradijs ontdekt had. Heerlijkheden die ik nauwelijks kende en nooit geproefd had, werden bij Pasteuning gul uitgestald." 

Hedy d'Ancona:
"In dertig jaar tijd, moeten er tegen de 2000 telefoongesprekken gevoerd zijn vanaf al mijn werkplekken in binnen- en buitenland over de wekelijkse bevoorrading"

Floris Kappelle:
"En dat is het mooie van Pasteuning. Een gouden Amsterdamse zaak gedreven door ware ‘characters’ met passie. De firma Grootgrut is er niks bij." 

Hans Melissen:
"Nu begreep ik waarom ik, officieel lid van Ajax (nr. 655), me vanaf het eerste moment in deze zaak thuis heb gevoeld. Drie van mijn passies komen erbij elkaar: eten, wijn en Ajax. Kan het mooier? 

Astrid Joosten:
"Ik wist eigenlijk niet eens goed wie wie was in die buurtwinkel. Maar je kreeg altijd leuke adviezen voor je verjaardagsborrel, je kerstdiner, of voor als er gewoon vrienden kwamen eten. En niet duur ook."

Harold Hamersma:
"Het is dat ik in mijn wekelijkse bijdrage voor Het Parool ook de andere wijnspeciaalzaken in Amsterdam aan de beurt moet laten komen. Want met de wijnen van Pasteuning zou ik makkelijk het hele jaar voort kunnen. Maar dat doe ik niet. Al is het maar omdat ik dan zelf te vaak misgrijp."