Rosé
Moderato
Rose Verdejo-Grenache 0,0
De Rosé van Moderato is een blend van de witte Verdejo en de rode Grenache. Gemaakt met de Provence in gedachten, een lichte stijl (en kleur) en heerlijk fruit met dito lengte. Rond, zacht en fris, hiervan gaat de fles ongemerkt op in het zonnetje! 
13% korting
€11,50 €9,95
Wagner-Stempel
Rosé 2021
Wie deze rosé eenmaal ontdekt kan niet meer terug. Daniel Wagner is al meer gaan produceren maar kan de vraag nog steeds niet aan. Opvallend zuiver, subtiel en energiek, met een opwekkende afdronk.
€12,95
Fondrèche
Rosé 2022
Het biodynamisch bewerken van de wijngaarden en vroeger oogsten hebben eraan bijgedragen dat deze wijn nog verder aan finesse en verteerbaarheid gewonnen heeft (slechts 12,5% alcohol!).
€13,95
La Courtade
Les Terrasses rosé 2021
Op het azuurblauwe etiket van deze fraaie rosé zijn de contouren van de herkomst locatie, het eiland Porquerolles letterlijk uitgesneden. Het intense fruit komt van een brede assemblage van de apart gehouden most van grenache, cinsault, rolle en mourvedre
€18,95
Domaines Ott
Rosé By Ott 2022
By Ott is een uitstekende roséblend van 60% grenache, 30% cinsault, 6% syrah en 4% mourvèdre. De druiven zijn afkomstig van de verschillende Provencaalse domeinen van de familie.
€26,50
Clos Canarelli
Rosé 2021
Daverende rosé met een buitengewone finesse. Wellicht de mooiste van Frankrijk met het beste uit de Provence en Bandol meegerekend.
€44,95
Domaines Ott
Chateau de Selle Coeur de Grain Rosé 2022
Château de Selle Rosé is wellicht de mooiste rosé in de wijnwereld! Een ongelofelijke subtiele balans tussen structuur en finesse: deze wijn is een perfecte illustratie van de precisie, die nodig is om zo'n superieure rosé te maken.
€52,95