Alcoholvrije wijnen en cocktails uit de kelderrestanten
Le Moderato
Rood Grenache 0,0
Niets is moeilijker dan een goede 0,0 rode wijn te maken! Zonder alcohol verliest hij al snel zijn spanning. Maar niet bij Moderato! Door het gebruik van rijpe grenache en wat houten vaten voor de structuur en lengte is dit een volwassen wijn geworden.
30% korting
€9,99 €6,99
Le Moderato
Rose Verdejo-Grenache 0,0
De Rosé van Moderato is een blend van de witte Verdejo en de rode Grenache. Gemaakt met de Provence in gedachten, een lichte stijl (en kleur) en heerlijk fruit met dito lengte. Rond, zacht en fris, hiervan gaat de fles ongemerkt op in het zonnetje! 
30% korting
€9,99 €6,99
Le Moderato
Blanc Verdejo 0,0
Verdejo staat aan de basis van deze alcoholvrije wijn. Het is een verfijnde, subtiele witte wijn met tonen van appel, lichte complexiteit en door het gebruik van een minimale houtlagering mooi rond en zacht. Een toegankelijke wijn met een mooie lengte. 
30% korting
€9,99 €6,99
Jukes
Jukes 8 - Rosé 9 flesjes
Jukes 8 - de 'Rosé': op basis van biologische appelciderazijn, geparfumeerd en verfrissend met een droge afdronk. De hoofdsmaak is gebaseerd op meloen, granaatappel, peer, rabarber en appel. Jukes 8 zal een klein stukje Provence in je leven brengen.
83% korting
€59,00 €9,99
Jukes
Jukes Proefbox - 9 flesjes
De ultieme Jukes zintuiglijke ervaring, die volgens ons het perfecte cadeau is voor avontuurlijke fijnproevers. De doos bevat twee flessen van elk: Jukes 1, 2, 6, 8 en een fles van onze gloednieuwe release Jukes 5.
78% korting
€59,00 €12,99
Jukes
Jukes 1 - Wit - per 6 blikjes
Jukes 1 - The 'White' : op basis van biologische appelciderazijn, gecentreerd rond een citrus- en kruidenthema. Gebouwd op een thema van perzikbloesem, verfrissende komkommer, pruimen van topkwaliteit, zure appels en ananasschil.
59% korting
€31,50 €12,99
Jukes
Jukes 6 - Donker Rood - per 6 blikjes
Jukes 6 - Blik - 'The Dark Red': op basis van biologische appelciderazijn, fruitig, diep en kruidig van stijl. Een blend van zwarte bessen, bramen, rood fruit, pruimen en intens aromatische kruiden. Een all-rounder in combinaties met veel gerechten.
59% korting
€31,50 €12,99
Jukes
Jukes 8 - Rose - per 6 blikjes
Jukes 8 - Blik - The 'Rosé' : op basis van biologische appelcider azijn, geparfumeerd en verfrissend met een droge afdronk. De hoofdsmaak is gebaseerd op meloen, granaatappel, peer, rabarber en appel. Zal een klein stukje Provence in je leven brengen.
59% korting
€31,50 €12,99
Alcoholvrij
Virgin Negroni Dark Shed Distillery
Kees Raat - voor de chocoladefreak een begrip in Amsterdam - is een kunstenaar met smaken en heeft naar aanleiding van onze alcoholvrije presentatie met diverse wijnhuizen zich op het maken van de ultieme alcoholvrije Negroni gestort. En ultiem is die!
30% korting
€24,95 €17,50