Online proeverijen, gegeven door de wijnmakers zelf.

Klik hier om direct naar onze bestelpagina te gaan.
Onze online wijnproeverijen zijn stuk voor stuk unieke proeverijen. Gefilmd door en met de wijnmakers zelf, soms gelikt gemaakt, soms ook amateuristisch, maar zo echt als de wijnmakers zijn. Je begeeft je al snel bij de wijnmaker op bezoek en het proeven van de wijnen, met de omschrijving van de wijnmaker erbij, is een bijzondere belevenis. Veel fragmenten zijn gefilmd in de eerste en tweede lockdown, een periode die voor veel wijnmakers niet de makkelijkste waren. 
De wijnen worden afgevuld in flesjes van 10cl, welke gevuld worden op de dag van verzending. U heeft dan 4 dagen de tijd om de online proeverij te volgen. Bij sake heeft u meer tijd, daar blijven de afgevulde flesjes zeker 3 weken goed. 

Online proeverij voor uw bedrijf?
Voor ondernemingen vanaf 30 personen is het mogelijk een online proeverij te bestellen. U kunt dan één van de drie reeds gemaakte proeverijen kiezen. Wanneer u 100 of meer deelnemers heeft (personeel of relaties), dan kunnen wij een custom made proeverij maken met de video's uit onze database. Zo kunt u uw voorkeuren kiezen of rekening houden met uw budget. Het is eveneens mogelijk om de video te personaliseren, dmv een voorwoord vanuit uw bedrijf of het presenteren van uw logo in de film. Indien u uw personeel trakteert op een online proeverij, dan is het wellicht erg leuk om (met groepen) dit met elkaar op ZOOM of TEAMS te beleven (dit verzorgen wij overigens niet). Beetje sociale interactie kunnen de meesten wel gebruiken. 
Mocht u interesse hebben in een online proeverij op maat? Mail of bel ons! ([email protected]/020-6622455)

De Online Proeverijen die eerder gehouden zijn:
Mei 2020 - https://www.youtube.com/watch?v=XxUREM9Pk48
September 2020 - https://www.youtube.com/watch?v=QmK2_JN5bCw
December 2020 - https://www.youtube.com/watch?v=z2NrIcavNfA