Ons assortiment bieren
Brouwerij Het Uiltje
FF Lekker Met Je Bek In Het Zonnetje IPA
Op welk moment dit bier gedronken moet worden is wel duidelijk; in de zon! Daarom hebben de brouwers deze amberkleurige Session IPA laag in alcohol gehouden, 3.6% om hem goed doordrinkbaar te maken.
€2,50
Brouwerij Het Uiltje
Pineapple Weizen
De Pineapple Weizen is een witbier gebrouwen met ananas. De ananas zit heel subtiel verweven in de smaak, die elegant en verfrissend is. De licht hoppige tonen en een heerlijk zachte afdronk maken dit een perfect zomerbier.
€2,60
Brouwerij Het Uiltje
Miss Hooters IPA
Miss Hooters is een White IPA. Fruitig, fris en droog. Ze is zijdezacht en staat licht op haar voetjes.
€2,70
Brouwerij Het Uiltje
Bird of Prey IPA
De Bird of Prey zit bomvol verschillende soorten hop, waardoor deze 5,8% IPA niet alleen heel erg fris-fruitig is, maar ook een lekker stevige bitter heeft. Deze goud-oranje superheld is een smaakexplosie van zoet naar bitter. Opwekkend en vrolijk!
€2,75
Brouwerij Het Uiltje
Dikke Lul 3 Bier IPA
De Dikke Lul 3 Bier is een extra hoppige Pale Ale. Hierdoor heeft het bier een duidelijke bitter. Er zijn ook grassige en fruitige tonen terug te proeven in het bier, hierdoor is het bier ook verfrissend. Een bijzonder fijne IPA!
€2,90
Brouwerij Het Uiltje
Me Myself & IPA
Me Myself & IPA is een krachtige, zeer hoppige IPA. Het fruit is dominant aanwezig en het bier heeft volle doch zachte bitters na.
€3,15
Brouwerij Het Uiltje
Grandma's Cooking Recipes Vol. 4
Grandma's Cooking Recipes Vol. 4 is een stout bier is gebrouwen met bitterkoekjes. Dit bier van 10% heeft een zoete smaak van amandel in combinatie met chocolade, vanille en zwoele koffietonen. Echt een prachtbier!
€3,40
Brouwerij Het Uiltje
Sgt. Nightvision
Sgt. Nightvision is een bijzonder donker bier, een echte imperial stout. Heeft een intens aroma, mede door de houtrijping op Frans eikenhout. Echt een bier voor de gevorderde bierdrinker!
€3,50
Brouwerij Het Uiltje
Dr. Raptor Imperial IPA
Dr. Raptor is een Imperial IPA, ofwel een extra sterke IPA. Hij heeft een waanzinnige hopsmaak (de signatuur van Het Uiltje) en is bijzonder krachtig.
€3,50
Brouwerij Het Uiltje
Meneer de Uil Glen Garloch BA
Meneer de Uil Glen Garloch is een Imperial Porter Barrel Aged, oftewel gerijpt op whiskyvaten. Daardoor zacht van smaak, hout, koffie, chocalade, rook, bourbon en vanille. Een zacht, medium bier, bitter en zoet.
€6,85
Brouwerij Het Uiltje
Meneer de Uil Auchentoshan BA
Het is een intens bier met een zeer donkere kleur. Het bier heeft voornamelijk een zoete smaak met zachte bittere tonen. Daarnaast zijn uiteraard de tonen van de whisky, rook en het hout te proeven, naast het vanille, chocolade en koffie karakter van de b
€6,85