Ons assortiment bieren
Brouwerij Het Uiltje
Pineapple Weizen
De Pineapple Weizen is een witbier gebrouwen met ananas. De ananas zit heel subtiel verweven in de smaak, die elegant en verfrissend is. De licht hoppige tonen en een heerlijk zachte afdronk maken dit een perfect zomerbier.
€2,60
Brouwerij Het Uiltje
Miss Hooters IPA
Miss Hooters is een White IPA. Fruitig, fris en droog. Ze is zijdezacht en staat licht op haar voetjes.
€2,70
Brouwerij Het Uiltje
Bird of Prey IPA
De Bird of Prey zit bomvol verschillende soorten hop, waardoor deze 5,8% IPA niet alleen heel erg fris-fruitig is, maar ook een lekker stevige bitter heeft. Deze goud-oranje superheld is een smaakexplosie van zoet naar bitter. Opwekkend en vrolijk!
€2,75
Brouwerij Het Uiltje
Dikke Lul 3 Bier IPA
De Dikke Lul 3 Bier is een extra hoppige Pale Ale. Hierdoor heeft het bier een duidelijke bitter. Er zijn ook grassige en fruitige tonen terug te proeven in het bier, hierdoor is het bier ook verfrissend. Een bijzonder fijne IPA!
€2,90
Brouwerij Het Uiltje
Sgt. Nightvision
Sgt. Nightvision is een bijzonder donker bier, een echte imperial stout. Heeft een intens aroma, mede door de houtrijping op Frans eikenhout. Echt een bier voor de gevorderde bierdrinker!
€3,50
Brouwerij Het Uiltje
Dr. Raptor Imperial IPA
Dr. Raptor is een Imperial IPA, ofwel een extra sterke IPA. Hij heeft een waanzinnige hopsmaak (de signatuur van Het Uiltje) en is bijzonder krachtig.
€3,50
Brouwerij Het Uiltje
Meneer de Uil Glen Garloch BA
Meneer de Uil Glen Garloch is een Imperial Porter Barrel Aged, oftewel gerijpt op whiskyvaten. Daardoor zacht van smaak, hout, koffie, chocalade, rook, bourbon en vanille. Een zacht, medium bier, bitter en zoet.
€6,85