Likeuren Ons assortiment Likeuren
Stokerij Lubberhuizen
Waalgevormd - Perenlikeur
Een slok van deze likeur is alsof je in een sappige peer bijt. Waalgevormd is een natuurzuivere Betuwse likeur, gemaakt op basis van onze Eau de Vie van Gieser Wildeman, waarop we verse stoofperen (Skal gecertificeerd) en diverse specerijen, afkomstig van
€15,95
Stokerij Lubberhuizen
Waalbemind likeur
Waalbemind is onze natuurzuivere Betuwse likeur, gemaakt op basis van onze Eau de Vie van kersen, waarop we verse kersen (morellen) en diverse specerijen hebben laten trekken. Verkwikkend en barstend van het fruit.
€15,95
Stokerij Lubberhuizen
Waalnoot likeur
Waalnoot is een bitterzoete walnotenlikeur, gemaakt van onrijpe groene walnoten. Hij doet denken aan een Italiaanse ‘nocino’. We hebben de schaalvruchten, samen met kruidnagel en kaneel, maanden laten macereren op graanalcohol.
€15,95
Stokerij Lubberhuizen
Waalbehagen likeur
Waalbehagen is een natuurzuivere Betuwse likeur, gemaakt op basis van onze Eau de Vie van bramen, waarop we verse bramen en diverse specerijen hebben laten trekken. De specerijen zijn afkomstig van Jacob Hooy.
€15,95
Stokerij Lubberhuizen
Waallust likeur
Waallust is een natuurzuivere Betuwse likeur, gemaakt op basis van onze Eau de Vie van frambozen, waarop we verse frambozen en diverse specerijen hebben laten trekken. Waallust is heerlijk om, licht gekoeld, puur te drinken.
€15,95
Likeur
Vencocello
Ontdek het verhaal van Vencocello, de Italiaanse venkellikeur met een Amsterdams karakter. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van venkel als aperitief, als digestief of geef je cocktails een nieuwe dimensie met deze zijdezachte likeur.
€19,95
Likeur
Bello Limoncello
Een van de lekkerste Limoncello's!
€22,95
Likeur
Fiorito Limoncello
Fiorito is een Limoncello Superiore. Ambachtelijk gemaakt van handgeschilde citroenen. Deze prijswinnende limoncello is bedacht door twee broers met Italiaanse roots.
€25,95

Likeuren

Deze nogal brede categorie omvat allerlei verschillende dranken met als rode draad een minimaal suikergehalte. Er kunnen allerlei verschillende combinaties van ingrediënten als smaakmaker toegepast worden: fruit, kruiden, zaden, noten en bonen. Chartreuse en Bénedictine zijn bekende voorbeelden van kruidenlikeuren, Cointreau en Grand Marnier bekende fruitlikeuren, en Drambuie geldt als de bekendste whiskylikeur. Andere bekende voorbeelden zijn Amaretto en Frangelico (noten), Tia Maria (koffiebonen) en Baileys (room). Deze likeuren kunnen als digestief worden genoten maar worden ook vaak in cocktails gebruikt.