Relatiegeschenken

Kistje Duitsland - Bernhard Huber

Kistje Duitsland - Bernhard Huber
Licht
Krachtig

Met kop en schouders het allerbeste wijngoed van Duitsland als het om 'Burgunder' rassen gaat. Gelegen in de wijnstreek Baden maakt Julien Huber wijnen die zich moeiteloos met de beste wijnen van de Bourgogne kunnen meten. Biologisch gemaakt.
Over de wijnen:
Malterdinger Weissburgunder-Chardonnay:
De nieuwe witte wijn van Weingut Bernhard Huber uit Malterdingen gemaakt door Julian Huber, de zoon van. De Malterdinger Weiss is een wijn waar we lang naar uitgekeken hebben.Het is een blend van 60% pinot blanc (weissburgunder) en 40% chardonnay. De wijnstokken zijn ongeveer een halve eeuw oud en komen van de Malterdinger-wijngaard. De spontane vergisting en de uitgekiende houtrijping van 18 maanden geven die enorme finesse en lengte aan de wijn. Het is nauwelijks nodig om over de kwaliteit van deze topwijn te praten - zo'n geweldig glas witte wijn uit Baden is het. Helemaal in de overtuigende stijl van Huber en een logische toevoeging naast de wereldklasse chardonnay's van het huis.
Malterdinger Spätburgunder: 
Afkomstig van wijngaarden die tussen de 13 en 21 jaar oud zijn. De ’village’ wijn van Huber wordt gemaakt door middel van traditionele vinificatie en vervolgens gelagerd op 2 en 3 jaar oude eiken vaten. De wijn heeft in de open geur tonen van zwarte kersen, frambozen en drop. In de smaak, die mooi open aanzet, proeven we rijp fruit en rokerige tonen van gesteente en mineralen. In de afdronk komen de rode bessen om de hoek kijken met een hint van vanille en rijpe tannines. Al met al een elegante wijn met veel sappig fruit en een hoog pleziergehalte!

Klik hier voor de verzendopties naar alle landen in Europa.

Lees meer
€79,95 per stuk
Op voorraad

Relatiegeschenken