Jukes
Uw zoekopdracht heeft helaas niets opgeleverd. Bel onze winkel 020 662 245 5, dan zoeken wij uw wijn....

Jukes

Matthew Jukes is een wereldberoemde wijnproever en schrijver, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, en hij werkt al meer dan 30 jaar in de wijnhandel. Jukes is gemaakt van bijzonder zorgvuldig ontwikkelde recepten. Matthew heeft met al zijn reuk- smaak- en zintuiglijke expertise zijn Jukes dranken gecreëerd om je zintuigen naar een geheel nieuwe en spannende smaakbestemming te brengen. Deze niet-alcoholische dranken vertonen verfijnde, complexe en aromatische karakters.

Het verhaal vindt haar oorsprong toen Matthew Jukes en Jack Hollihan begonnen te mijmeren over het gebrek aan een serieuze alcoholvrije drank, welke ook de maaltijd perfect zou kunnen begeleiden. Deze reis eindigde in de creatie van Jukes - een reeks drankjes dat alles geeft wat normaliter wijn met zich meebrengt qua neus, mondgevoel en afdronk. Maar dan zonder dat er druiven of alcohol bij komen kijken en ook nog eens extreem laag in calorieën is.

Matthew Jukes heeft een delicate techniek ontworpen om deze niet-alcoholische dranken een gelijkaardig bevredigend geur, mondgevoel en afdronk als van een goede wijn te geven. Ze combineren natuurlijke ingrediënten die een zachte, lange, koele maceratie ondergaan in biologische appelciderazijn, om precies de juiste hoeveelheid kleur en smaak uit elk bestanddeel te halen.