Whisky

Spey Trutina Single Malt Whisky

Spey Trutina Single Malt Whisky
Licht
Krachtig

Trutina is afgeleid uit het latijns en betekend 'balans'. Het is een mooi gebalanceerde single malt whisky die wordt gerijpt op bourbon vaten. In de geur tonen van chocolade, cheesecake, gedroogde sinaasappelschil en verse gerst. De smaak is knisperend, verfrissend en voorzien van tonen van amandel, romigheid en bloesem. 

De Speyside distilleerderij, gelegen in de prachtige Cairngorm Mountains, staat bekend als een van de mooiste Schotse distilleerderijen. De kleine boutique distilleerderij wordt geleidt door een gedreven en zeer ervaren team van hooggekwalificeerde vakmensen. Deze mensen doen werkelijk alles voor de hoogste kwaliteit in elke druppel van de spirits. De whisky, die met liefde wordt gemaakt, is een lichte, delicate en karakteristieke Schotse single malt whisky die ongeëvenaard is in de industrie.

De SPEY uit Speyside destilleerderij wordt beschouwd als een van de soepelste en meest toegankelijke whisky’s uit de regio Speyside. Dit is een veelzijdige dram die de malt drinker een selectie aanbiedt van verschillende leeftijden en stijlen die passen bij verschillende delen van de dag, seizoen of jaar. Elke versie heeft een unieke extra periode van rijping in speciaal geselecteerde vaten om de complexiteit en textuur toe te voegen aan de whisky.

Lees meer
€69,50 per stuk
Op voorraad
  • Inhoud700ml
  • Alcoholpercentage46%
  • Land van herkomstSchotland
  • Bijzonderheden
Tags

Whisky