Whisky

Spey Chairman's Choice single malt whisky

Spey Chairman's Choice single malt whisky
Licht
Krachtig

De Spey Chairman's choice is een blend van diverse vaten die speciaal door de eigenaar van Harvey's of Edinburgh zijn geselecteerd. De vaten zijn een mix van bourbon en sherry, van verschillende leeftijden. De whisky is verpakt in een prachtige kist, met een certificaat. 
In de geur heeft de whisky tonen van bloemen, fruit en een hint van vanille. In de smaak komt daar nog wat gedroogd fruit bij en milde nootachtige tonen. De romige afdronk bevat kaneel en tonen van het hout. 

De Speyside distilleerderij, gelegen in de prachtige Cairngorm Mountains, staat bekend als een van de mooiste Schotse distilleerderijen. De kleine boutique distilleerderij wordt geleidt door een gedreven en zeer ervaren team van hooggekwalificeerde vakmensen. Deze mensen doen werkelijk alles voor de hoogste kwaliteit in elke druppel van de spirits. De whisky, die met liefde wordt gemaakt, is een lichte, delicate en karakteristieke Schotse single malt whisky die ongeëvenaard is in de industrie.

De SPEY uit Speyside destilleerderij wordt beschouwd als een van de soepelste en meest toegankelijke whisky’s uit de regio Speyside. Dit is een veelzijdige dram die de malt drinker een selectie aanbiedt van verschillende leeftijden en stijlen die passen bij verschillende delen van de dag, seizoen of jaar. Elke versie heeft een unieke extra periode van rijping in speciaal geselecteerde vaten om de complexiteit en textuur toe te voegen aan de whisky.

Lees meer
€89,95 per stuk
Niet op (vrije) voorraad, klik hier voor een voorraadcheck.
  • Inhoud200ml
  • Alcoholpercentage40%
  • Land van herkomstSchotland
  • Bijzonderheden
Tags

Whisky