Aspergewijnen Het aspergeseizoen is weer in volle gang en daar hoort natuurlijk een mooi glas wijn bij.
Asperges zijn delicaat van smaak en daarom is de combinatie met een frisse witte wijn perfect!
Leitz
Eins-Zwei-Zero Riesling
Harold Hamersma: "De eerste alcoholvrije wijn ooit die ik lekker vind!" Onze hardloper! De Eins-Zwei-Zero Riesling, alcoholvrije wijn heeft alles wat een riesling heeft: limoen, citrus, rabarber, een klein vleugje rode appel en mineralen op de achtergrond
10% korting
€10,99 €9,89
Carl Loewen
Blauschiefer Trocken 2021
De riesling zorgt voor de elegantie en het fijne fruit, de müller-thurgau voor het sappige karakter, met wat muskaatachtige tonen. Een frisse, zachte witte wijn die uitstekend dienst doet op een mooie zomeravond. Licht verteerbaar en doordrinkbaar.
17% korting
€11,95 €9,95
Casas del Bosque
Sauvignon Blanc Reserva 2022
De populairste sauvignon blanc uit ons assortiment. Een beetje tropisch fruit, een beetje buxus, wat kruisbessen, strak, maar ook weer niet té. Voor ieder wat wils samengevat in één wijn.
19% korting
€13,95 €11,25
Wagner-Stempel
Weissburgunder trocken 2023
Wagner-Stempel maakt elk jaar weer een geweldige en opvallend karaktervolle, ronde en kruidige pinot blanc. Door minimaal 1 groene oogst in de zomer en uiterst strenge selectie in de wijngaard komt alleen het allerbeste fruit in de uiteindelijke wijn.
10% korting
€13,95 €12,50
Terra de Asorei
Albariño Crianza 2022
De Asorei, gemaakt van 100% albariño, vergist op 16 graden in stalen tanks en rijpt vervolgens nog zes maanden op de lie, Dit zorgt voor een voller, ronder mondgevoel en extra aroma’s. Een prachtige albariño met een volle smaak en flinke lengte!
16% korting
€14,95 €12,50
Patrice Moreux
Sancerre Corty 'Intro' 2023
Fijne, delicate aroma's geven de wijn een zekere zachte zachtheid, niet te fruitig, maar ook niet te sober. Een serieuze stijl, de wijn is precies, mineralig; typisch Sauvignon Blanc. Hij heeft een uitgesproken frisheid en een hele fijne spannende afdronk
16% korting
€24,95 €20,95

Aspergewijnen

Het aspergeseizoen is weer in volle gang en daar hoort natuurlijk een mooi glas wijn bij.
Asperges zijn delicaat van smaak en daarom is de combinatie met een frisse witte wijn perfect!