Relatiegeschenken

Kistje Cava - Suriol Reserva Brut Nature

Kistje Cava - Suriol Reserva Brut Nature
Licht
Krachtig

Al sinds de jaren '90 worden de wijnen op Suriol biologisch gemaakt en sinds 2013 worden er zelfs biodynamische principes toegepast. Een Cava met een fijne mousse en heerlijk fruit. Daarnaast is hij heerlijk droog (brut nature) en voor iedereen geschikt.
Over de wijn:
Suriol Cava Reserva Brut Nature:
De Suriol Brut Nature komt van 3 verschillende, biologisch bewerkte wijngaarden. Deze wijngaarden zijn gemiddeld 25 jaar oud en beplant met autochtone druivenrassen. Het is een cuvée gemaakt van 40% macabeo van el Truc, 30% xarel-lo van L'Hort en 30% parellada van de Camp d'Urgell wijngaard. 
De wijn wordt gefermenteerd op zijn eigen gist (wild yeast) en de malolactische fermentatie vind plaats in ondergrondse cementen vaten gedurende de winter. Na de vergisting wordt de wijn gebotteld en wordt de wijn op zijn eigen lie bewaard. Na gemiddeld twee jaar wordt de wijn gedegorgeerd. 
Het is een verleidelijke, mooi droge Cava. Hij heeft fijne tonen van fruit, wat honing, citrus en geroosterd brood. De fijne bubbel draagt bij aan de elegante stijl van deze Cava. Puur natuur!

Klik hier voor de verzendopties naar alle landen in Europa.

Lees meer
€17,45 per stuk
  • Bij 10 stuks €15,95 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken