Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Ramonet Puligny-Montrachet 1er Cru Champs Canet 2013

De wijn is diep van smaak en aroma's. Hij heeft een pure concentratie en een klassieke neus van acacia, citrus en peer. Hij bezit een goed smaakvolume en veel spanning, aanhoudende lengte en geweldige diepte.

€87,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De premier cru wjngaard Champs Canet in Puligny grenst aan de appellation Meursault en aan de premier cru Les Combettes, aan de noordelijke rand van Puligny-Montrachet. De wijngaard dankt zijn naam aan de oude gewoonte om de akkers, 'les champs', naar de eigenaar te vernoemen. De chardonnaydruiven groeien op een zeer kalk- en kiezelrijke bodem. Ramonets Champs Canet krijgt altijd een paar maanden minder eikenhoutopvoeding dan gebruikelijk, om het specifieke mineralige karakter te behouden. De wijn is diep van smaak en aroma's. Hij heeft een pure concentratie en een klassieke neus van acacia, citrus en peer. Hij bezit een goed smaakvolume en veel spanning, aanhoudende lengte en geweldige diepte. De wijnstokken werden geplant in 1952.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Chardonnay
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Chardonnay (194)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies