Heerlijke wijnpakketten met voordeel voor thuis!
Leitz
Probeerpakket Leitz alcoholvrij - gratis bezorgd met PostNL
Leitz is volgens velen de beste producent als het om alcoholvrije wijnen gaat. Beroemd om hun riesling (de favoriet van Harold Hamersma), maar ook de andere soorten mogen er zijn! Maakt kennis met deze soorten, gratis thuisbezorgd in NL!
€92,50
Pasteuning
Thuisblijf pakket Frankrijk - 12 flessen
Onze populaire 'instappers' uit Frankrijk in een pakket. Ontdek hier onze Franse huiswijnen, geheid zit hier uw favoriet tussen! Een mooie mix van 6 witte wijnen, 5 rode wijnen en een rosé. Gratis verzonden door heel NL!
11% korting
€120,85 €107,50
Pasteuning
Thuisblijf pakket Frankrijk - 6 flessen
U hoeft alleen nog maar de mooiste recepten te verzamelen voor bij deze wijnen. Stuk voor stuk gastronomische wijnen, vis, vlees, salade of vegetarisch, de aansluitende wijn zit er zeker bij! Gratis verzonden door heel Nederland!
7% korting
€150,70 €140,00
Pasteuning
Thuisblijf pakket Duitsland - 12 flessen
Het Duitse 'thuisblijf pakket' met 12 wijnen, onze huiswijnen welke veel per glas geschonken worden in hotels en (top-)restaurants. Een -voor elk wat wils- assortiment, laat u verrassen door de klasse van deze wijnen! Gratis verzonden door heel NL!
8% korting
€163,40 €150,00
Pasteuning
Thuisblijf pakket Duitsland - 6 flessen
Het Duitse 'thuisblijf pakket met 6 luxere soorten Duitse wijn. Natuurlijk ook een mooi pakket als proefpakket, met veel variatie en met het mooiste dat Duitsland te bieden heeft. Een selectie uit onze hardlopers in het hogere segment. Gratis verzonden!
6% korting
€159,70 €150,00