Jukes

Jukes Proefbox - 9 flesjes

Jukes Proefbox - 9 flesjes
Licht
Krachtig

In deze box: 
2x Jukes 1 'The Rich White': Citrus & kruiden.
2x Jukes 2 'The Bright Red': Herfstrood met rode fruitlagen en een vage rokerigheid.
1x Jukes 5 'The Crisp White': Citrus en fris met een discreet niveau van kruiden.
2x Jukes 6 'The Deep Red': Fruitig, diep en kruidig.
2x Jukes 8 'The Rosé': Geparfumeerd en verfrissend met een droge afdronk die een klein stukje Provence in je leven brengt.

Jukes 1: Is een blend van perzikbloesem, verfrissende komkommer, pruimen van topkwaliteit, zure appels en ananasschil. Dit is een geurige drank met een volle smaak in de mond en - cruciaal - een lange, pittige, met citroenschil getinte afdronk.

Jukes 2: Haalt zijn inspiratie uit het enorme arsenaal aan lichtere rode wijnen die zo goed passen bij de gerechten uit de klassieke herfstkeuken. De belangrijkste smaakthema's in de mond zijn gebaseerd op de precieze vermenging van veenbessen, zure kersen, bosbessen, granaatappels, rode appels en frambozen en met de toevoeging van aardse groenten, geurige kruiden en verwarmende specerijen.

Jukes 5: De belangrijkste smaakthema's in de mond zijn gebaseerd op de precieze vermenging van citroen, peer, groene appel, komkommer, kruisbes en grapefruit en met de toevoeging van zorgvuldig geselecteerde groenten, geurige kruiden en bloemen. Er is ook een discreet niveau van kruiden dat zachtjes het gehemelte schuurt en de zintuigen prikkelt.

Jukes 6: Bij Jukes 6 lopen de zwarte bessen en bramen voorop, wat duidelijk te zien is aan de wellustige kleur van deze drank. De lagen van complexiteit zijn te danken aan het rode fruit, de frambozen, aardbeien en pruimen, die een extra dimensie en diepte in de smaak geven.

Jukes 8: Bij de Jukes 8 is de hoofdsmaak gebaseerd op meloen, granaatappel, peer, rabarber en appel, met de zorgvuldige toevoeging van groenten en andere kruiden en specerijen die bijdragen aan een rijke smaak en detail. Er is een lichte ziltigheid, alsof je langs de kustlijn loopt. Dit accentueert nog meer de strakke smaak die mooi droog en erg lang is.

De ruggengraat van appelciderazijn zorgt ervoor dat elk ingrediënt volledig tot zijn recht komt dankzij de delicate maceratietechniek.

1 fles Jukes is goed voor twee glazen van 125 ml. Giet eerst 125 ml gekoeld plat, bruisend of zelfs tonic water in een wijnglas en schenk er vervolgens een halve fles Jukes in. Roer, proef en pas het dan aan je smaak aan. Wij zijn er dol op, vooral met gekoeld bruisend water.

Koel de fles eenmaal geopend.

- 9 flesjes van 30 ml in een doos.
- Alcoholvrij.
- Op basis van biologische appelciderazijn, veganistisch.
- Laag in calorieën (10 Kcal per glas wanneer gemengd).

Lees meer
€59,00 €12,99 per stuk
Op voorraad

Jukes