Spiegelau
Spiegelau
Authentis Champagne nr. 185
Ons meest favoriete glas van Spiegelau. Stoer en breed in het midden, de juiste vorm voor de expressie van rijke champagnes.
€10,95
Spiegelau
Authentis Flute nr. 187
De flute is speciaal voor lichtvoetige, verfijnde mousserende wijnen. Een perfect glas voor Prosecco, en Duitse Sekt van riesling.
€10,95
Spiegelau
Authentis Bourgogne nr. 180
Stijlvol glas voor stijlvolle wijnen uit de Bourgogne, Piëmonte, maar ook voor (gerijpte) chardonnay.
€10,95
Spiegelau
Authentis Bordeaux nr. 177
Krachtig glas voor dito wijnen. Ultiem glas voor wijnen uit Bordeaux en natuurlijk de Bordeaux blends vanuit de hele wereld.
€10,95
Spiegelau
Authentis Rode wijn nr. 181
Het rode wijnglas voor praktisch alle soorten rode wijn voor elke dag. Het glas is ook uitstekend geschikt voor krachtige witte wijnen met houtlagering.
€10,95
Spiegelau
Authentis Witte wijn nr. 182
Geschikt voor de meeste witte wijnen en voor lichte rode wijnen. Een ideale maat om thuis te hebben staan.
€10,95
Spiegelau
Authentis Witte wijn smal nr. 183
Geschikt voor strakke wijnen zonder houtlagering van onder andere riesling, verdejo of albariño. Daarnaast ook geschikt voor dessertwijnen.
€10,95

Spiegelau

De eerste documenten over Spiegelau dateren uit 1521. Het is daarmee een van de oudste bestaande glasfabrikanten. In 2004 is het bedrijf overgenomen door het bekende Riedel. 
De kwaliteit van het glas van Spiegelau is erg hoog. Er wordt bewust minder lood gebruikt en het glas is buitengewoon helder. Zelfs na 1500 keer de vaatwasser te hebben bezocht! Van Spiegelau voeren wij de Authentis-serie, in onze ogen de mooiste serie voor zijn prijs. Alle glazen van de Authentis-serie hebben een ‘getrokken steel’. Dit houdt in dat de steel tijdens het maken van het glas uit de kelk wordt getrokken. De steel en de kelk van het glas bestaan dan uit één geheel, waardoor het glas er nog strakker uitziet.
In Duitsland is zijn de Authentis-glazen van Spiegelau door de sommeliers uitgeroepen tot populairste!