Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Courteillac

Courteillac

Een rijzende ster, deze Bordeaux Supérieur met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Het wijngoed Domaine de Courteillac is gelegen in de Entre-Deux Mers. Het werd in 1998 verworven door Dominique Meneret, familielid van de vroegere eigenaar van het grootse Château Larmande in Saint-Émilion. De talentvolle oenoloog Stéphane Assé heeft de wijn van Courteillac tot grote ontwikkeling gebracht. Tegenwoordig maakt Stéphane Dubes de wijn met net zoveel passie, expertise en gedrevenheid als zijn voorganger. De wijngaarden van Courteillac liggen op eenzelfde plateau als die van Saint Émilion, met dezelfde kalkachtige bodem. Domaine de Courteillac toont dan ook steevast een klassiek, typerend Saint Émilion bouquet en dito smaakpatroon.

Courteillac Bordeaux Supérieur 2011
Courteillac

Bordeaux Supérieur 2011

Deze Bordeaux supérieur op basis van merlot, aangevuld met cabernet sauvignon en cabernet franc, heeft een volle neus van cassis en cederhout. In de smaak is elegant, met tonen van rijp rood fruit, hints van toast, en zache tannines.

€17,50
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies