Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Betaalmethoden

De betaalmogelijkheden bij Pasteuning

Op onze site staan zo'n 1000 verschillende wijnen, waarvan een deel niet online te bestellen is. Daar zijn slechts enkele flessen van en wij willen voorkomen dat u betaald heeft terwijl de wijn er in werkelijkheid niet (helemaal) is. 
Het grootste gedeelte van ons assortiment is wel direct bestel- en betaalbaar. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

- Ideal, Mastercard en Visa
U kunt bij uw bestelling direct kiezen voor betaling met Ideal of Mastercard en Visa. Wij kunnen bij ontvangst van uw betaling uw bestelling direct verwerken, wat de levertijd verkort. 

- Contant
Contante betaling kan uitsluitend bij het bezorgen van wijn door onze eigen chauffeur (regio Amsterdam en Amstelveen). U kunt deze optie ook gebruiken wanneer u uw bestelling in de winkel wilt komen afhalen, waar u uiteraard ook met uw Pinpas kan betalen.

- Op rekening
Op rekening is voor onze vaste klanten, die al vaker hebben besteld. Besteld u voor de eerste keer, dan is het niet mogelijk te betalen na levering. U ontvangt dan van ons een factuur en zodra deze is bijgeschreven op onze rekening wordt uw bestelling verstuurd. De levertijd is dan tenminste 2 dagen langer dan normaal.

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies