Betaalmethoden

Op onze site staan zo'n 1000 verschillende wijnen, waarvan een deel niet online te bestellen is. Daar zijn slechts enkele flessen van en wij willen voorkomen dat u betaald heeft terwijl de wijn er in werkelijkheid niet (helemaal) is. 
Het grootste gedeelte van ons assortiment is wel direct bestel- en betaalbaar. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

- Ideal, Mastercard en Visa
U kunt bij uw bestelling direct kiezen voor betaling met Ideal of Mastercard en Visa. Wij kunnen bij ontvangst van uw betaling uw bestelling direct verwerken, wat de levertijd verkort. 

- Contant
Contante betaling kan uitsluitend bij het bezorgen van wijn door onze eigen chauffeur (regio Amsterdam en Amstelveen). U kunt deze optie ook gebruiken wanneer u uw bestelling in de winkel wilt komen afhalen, waar u uiteraard ook met uw Pinpas kan betalen.

- Op rekening
Op rekening is voor onze vaste klanten, die al vaker hebben besteld. Besteld u voor de eerste keer, dan is het niet mogelijk te betalen na levering. U ontvangt dan van ons een factuur en zodra deze is bijgeschreven op onze rekening wordt uw bestelling verstuurd. De levertijd is dan tenminste 2 dagen langer dan normaal.