Relatiegeschenken
Relatiegeschenken
PostNL verzenden NL 1 of 2 vaks kistje
Kies hier het aantal kistjes dat u wilt verzenden. (bij afrekenen kiezen voor 'afhalen in winkel'), om dubbele verzendkosten te voorkomen.
€8,00
Relatiegeschenken
PostNL verzenden NL 3 t/m 6 vaks kistje
Kies hier het aantal kistjes van 3 tot en met 6 vaks dat u wilt verzenden. (bij afrekenen kiezen voor 'afhalen in winkel'), om dubbele verzendkosten te voorkomen.
€10,00
Relatiegeschenken
Kistje Malavida
Kistje met de hippe, maar ozó aantrekkelijke rode Malavida, wijn van Toni Arraez en zijn team. Vorig jaar gekozen als 'beste huiswijn van Amsterdam'
€12,95
Relatiegeschenken
Budget Frankrijk: Kistje Petit Pont Languedoc
Voor Jérôme Vic en zijn vrouw Aurélie betaalt de steeds ruimere ervaring in het maken van geblende wijnen zich meer en meer uit. De Petit Pont wijnen zijn dan ook sterke troeven. Voordelige topkwaliteit, wijnen die veel mensen kunnen bekoren.
€16,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Flying Solo
De Flying Solo wijnen van Gayda hebben als basis de grenache druif. De naam en de etiketten zijn afgeleid van de ‘Aéropostale’, een post-luchtvaart-verbinding die vanaf 1918 Toulouse en Barcelona verbond.
€18,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Cépage
Kistje met 2 wijnen van Gayda uit de Cépage-serie, die de meest succesvolle is van hun gamma. Naast deze viognier en grenache is er ook chardonnay, sauvignon blanc en syrah, welke overigens onderling uitgewisseld kunnen worden.
€21,50
Relatiegeschenken
Kistje Malavida
Kistje met de hippe, maar ozó aantrekkelijke rode Malavida, wijn van Toni Arraez en zijn team. En wel 2 flessen in de kist, omdat één fles meestal niet genoeg blijkt te zijn! Afgelopen jaar gekozen als 'beste huiswijn van Amsterdam'
€23,50
Relatiegeschenken
Kistje Raumland Cuvée Katharina Sekt Brut
Cuvée Katharina is een ‘blanc de noirs’ die wordt gemaakt van de blauwe druivenrassen pinot noir en pinot meunier, die door een directe persing als witte wijn gevinifieerd worden. In de neus is hij delicaat en verfrissend.
€24,95
Relatiegeschenken
Kistje ColleMassari / La Rasina
Kistje met een koppel heerlijke, elegante Italiaanse wijnen in wit en rood. Ze komen uit Toscane en zijn afkomstig van twee succesvolle domeinen. La Rasina importeren wij inmiddels al 25 jaar en ColleMassari is tot 'Winery of the Year 2014' uitgero...
€26,50
Relatiegeschenken
Kistje Casas del Bosque Sauvignon en Cabernet Sauvignon Reserva
Twee van de meest verkochte wijnen in onze winkel bij elkaar. De spetterende sauvignon blanc en de fruitige en vooral zeer smakelijke cabernet sauvignon.
€26,50
Relatiegeschenken
Kistje Château Béard la Chapelle St. Emilion
Dit is niet alleen een indrukwekkende klassieke rode Bordeaux, maar ook eentje waar je blij van wordt, waarvan een glas altijd een feest is – of dat nou bij het kerstdiner is of zomaar, uit het vuistje, al dan niet met een bijpassend kaasplankje.
€28,50
Relatiegeschenken
Kistje ColleMassari Melacce Vermentino / ColleMassari Riserva
Kistje met twee Toscaanse wijnen van het wijnhuis ColleMassari, in 2014 nog door de Gambero Rosso uitgeroepen tot beste wijnhuis van Italië!
€30,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Figure Libre
Kistje met twee wijnen van Gayda gemaakt volgens een interessant concept: de Figure Libre of Freestyle is bij zowel wit als rood een blend van meerdere druivenrassen. Deze blend kan elk jaar wijzigen, zodat altijd de best mogelijke wijn gemaakt wordt...
€30,95
Relatiegeschenken
Kistje Tierra Rioja Crianza Rood en Wit
Kistje met twee flessen wijn van het wijnhuis Tierra uit de Rioja Alavesa. Twee bijzonder mooie en smakelijke wijnen voor bij het kerstdiner.
€32,50
Relatiegeschenken
Kistje Schäfer-Fröhlich / Stodden
Twee Duitse grootheden samen in een kistje. Schäfer-Fröhlich maakt één van de meest verfijnde rieslings van Duitsland, terwijl Jean Stodden al jaren aan de top staat als het om rode wijnen gaat! Twee prachtwijnen!
€36,50
Relatiegeschenken
Geschenkdoos Patrick Piuze Chablis & & 2 Stölzle Experience witte wijn
Eén van de mooiste Chablis wordt gemaakt door Patrick Piuze. Een Canadees die zich in no-time tot de top van de streek heeft gewerkt. De Stölzle wijnglazen uit de Experience range zijn een perfecte match met de wijn!
€36,95
Relatiegeschenken
Kistje Ant Moore Sauvignon Blanc/Pinot Noir
Kistje met een fles Sauvignon Blanc Signature en een fles Pinot Noir Signature
€37,95
Relatiegeschenken
Geschenkdoos Gayda Chemin de Moscou & 2 Stölzle Exquisit Bordeaux
De topwijn van Gayda heet 'Chemin de Moscou' genoemd naar de straat waaraan het domein gelegen is. Samen met de Stölzle Exquisit Bordeaux glazen het ultieme kado voor de wijnliefhebber.
€39,95
Relatiegeschenken
Kistje Francis Ford Coppola Chardonnay & Zinfandel
Francis Ford Coppola is niet alleen beroemd vanwege de regie van films zoals ‘The Godfather’ en ‘Apocalypse Now’, maar is tevens al bijna 40 jaar fanatiek wijnmaker. En niet onverdienstelijk!
€42,50
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Esprit Nature
Kistje met de gloednieuwe champagne van Henri Giraud, de Esprit Nature Brut, opvolger van de Esprit Brut. De uitmonsering is bijzonder en de naam spreekt voor zich!
€42,95
Relatiegeschenken
Kistje The Uva Mira Chardonnay/Cabernet Sauvignon
Kistje met een fles The Uva Mira Chardonnay en een fles The Uva Mira Cabernet Sauvignon
€48,95
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Hommage
Kistje met de champagne waar het bij Giraud om draait, de signatuur wijn van het huis. Alweer verkozen tot beste champagne op het Proefschrift wijnconcours.
€53,50
Relatiegeschenken
Geschenkdoos Henri Giraud Esprit Nature & 2 Stölzle Champagne
Eén van de meest duurzame Champagnes die er zijn, de Esprit Nature van Henri Giraud. Komt niet alleen van biologisch bewerkte wijngaarden, maar ook voor de houten vaten worden er meer dan 10000 bomen geplant! Voor over 200 jaar.
€56,50
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Hommage / Dame Jane
Kistje met twee super champagnes van Henri Giraud: de Hommage, die alweer verkozen tot beste champagne op het Proefschrift wijnconcours en nieuwe prachtige cuvée rosé afgeleid van diezelfde Hommage!! (afgelopen 2 jaar beste rosé champagne NL)
€122,50

Relatiegeschenken

Het maken van een relatiegeschenk, in de vorm van een kistje wijn of een luxe pakket, lijkt zo eenvoudig maar het is een vak apart. Een kistje inpakken, dat kan iedereen, maar de manier waarop…

Wij letten bij het maken van onze geschenken juist op kleine details:

  • Ligt het etiket van de fles in het kistje wel naar boven?
  • Liggen de flessen wel vast, een rammelend kistje is toch armoedig?
  • Liggen de flessen wel volledig in stro (wij gebruiken geen glaswol om milieuredenen)
  • We werken met de mooiste kwaliteit kistjes, met opdruk van Pasteuning
  • Wij zullen nimmer onze taken uitbesteden aan derden, alle kistjes worden door eigen opgeleid personeel ingepakt.
  • Ingepakt in cadeaupapier, geen probleem! (behalve kistjes die verzonden worden).
  • Alle kistjes die verzonden worden gaan in een speciale kartonnen box. Zo blijven de kistjes netjes en hebben we nooit breuk.
  • Mocht er een kistje niet bij de klant aankomen, dan nemen wij contact met u op en we zorgen ervoor dat het kistje zo snel mogelijk alsnog bezorgd wordt.

Met andere woorden: op uw geschenk staat onze naam. En daar zijn we trots op!
Op deze site vindt u een ruim aanbod in geschenken, maar u kunt ook uw eigen geschenk naar wens of budget samenstellen. Heeft u vragen, bel ons direct! (020-6622455)