Relatiegeschenken

Kistje Chili - Casas del Bosque wit & rood

Kistje Chili - Casas del Bosque wit & rood
Licht
Krachtig

Casas del Bosque begon in 1993 als ‘boutique winery’ in Casablanca Valley. Ze noemden hun domein naar de ‘casas del bosque’ die hier ooit stonden, lemen huisjes omringd door een bos van olijf- en pijnbomen. Inmiddels worden er op deze plek bijzondere fraaie Chileense wijnen gemaakt.
Over de wijnen:
Casas del Bosque Sauvignon Blanc:
Een populaire Sauvignon Blanc uit de Casablanca valley en nog biologisch ook. Een mooiere balans tussen alle aspecten van de sauvignon blanc druif is nauwelijks te vinden. Een beetje tropisch fruit, een beetje buxus, wat kruisbessen, strak, maar ook weer niet té. Voor ieder wat wils samengevat in één wijn. Veelvoudig winnaar van de titel ‘Beste Sauvignon Blanc van Chili’ en in de winkel één van de meest verkochte witte wijnen uit ons assortiment. Drink hem bij asperges, het zal je verbazen hoe geweldig dit samen gaat! 90 punten in alle Chileense wijngidsen en goud op het belangrijke ‘Catad d’Or.
Casas del Bosque Cabernet Sauvignon:
Deze rode wijn heeft met de komst van wijnmaker Grant Phelps een grote sprong gemaakt. Voorheen was de wijn stevig en tanninerijk, nu zowel heerlijk toegankelijk als boeiend. De cabernet sauvignon druiven komen uit de valleien van Colchagua en Cachapoal, gelegen in de warme Rapel Valley. Net als bij alle andere wijnen zijn de druiven met de hand geoogst. Na de fermentatie wordt de wijn 11 maanden op Frans eiken gelagerd. De wijn heeft in de geur tonen van rode bessen, donkere pruimen en bramen. In de smaak komen vooral de zwarte bessen naar voren, evenals kaneel en espressobonen. De fijne tannines maken het een toegankelijke wijn die uitstekend past bij rood vleesgerechten of bij harde kazen. Ook heerlijk bij een BBQ!

Klik hier voor de verzendopties naar alle landen in Europa.

Lees meer
€32,25 per stuk
  • Bij 10 stuks €26,50 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken