Relatiegeschenken

Kistje Frankrijk - Petit Pont wit & rood

Kistje Frankrijk - Petit Pont wit & rood
Licht
Krachtig

Heerlijke en eerlijke mediterrane wijnen van Domaine Vic. Van natuurlijk bewerkte wijngaarden en toch voor een scherpe prijs! Huiswijn in menig restaurant en eetcafé, wijnen die door iedereen gewaardeerd worden.
Over de wijnen:
Petit Pont Wit:
Petit Pont is ontstaan door de grote vraag naar voordelige, maar goede, zuivere wijn. De volle, bloemige rijkdom van de vermentino, gemixt met de knisperend frisse smaken van de sauvignon, is een trouvaille die heel goed heeft uitgepakt. Daarom is de wijn erg levendig en frivool. De blend is aangevuld met beetjes chardonnay, grenache blanc en muscat. Door zijn levendige karakter prima als dagelijkse wijn.
Petit Pont Rood:
Een echte mediterrane wijn van Domaine Vic is deze, op het fruit gemaakte, wijn. Het is een niet alledaagse, maar slimme blend van grenache, cinsault en cabernet sauvignon. De druiven worden voorzichtig geselecteerd om ze vervolgens ongeschonden in de vaten te plaatsen. Ze vergisten daardoor van binnenuit. Dat levert een frisser en sappiger soort fruit op en te verwaarlozen tannines. Jong en licht gekoeld drinken in het zonnetje! (Alcohol 12,5%)

Klik hier voor de verzendopties naar alle landen in Europa.

Lees meer
€21,50 per stuk
  • Bij 10 stuks €17,50 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken