Champagne - Brut
Jacques Selosse
Lieux-Dits Collection kist à 6
Sold out
De Lieux-Dits collection is één van de meest gezochte kisten uit champagne. Er worden jaarlijks slechts 300 kistjes gemaakt, bevat de 2 meest schaarse cuvee's (Les Chantereines & Chemin de Chalons).
€0,00
Jacques Selosse
Millésime 2010
On stock - € 2799,00 availability on request.
Millésime 2010 van Jacques Selosse is een assemblage van 50% chardonnay en 50% pinot noir afkomstig uit twee percelen gelegen in Avize. Een zeldzame verschijning!
€0,00
Jacques Selosse
Sous le Mont Extra Brut Grand Cru
On stock - € 650,00 availability on request
Met de Collection Lieux-Dits wil wijnmaker Anselme Selosse, de verschillende terroirs van 6 dorpen apart weergeven in biodynamische gemaakte champagnes. Sous le Mont is een grand cru wijngaard uit het dorp Mare
€0,00
Jacques Selosse
Le Bout du Clos Extra Brut Grand Cru
On stock - € 675,00 availability on request
Met de Collection Lieux-Dits wil wijnmaker Anselme Selosse, de verschillende terroirs van 6 dorpen apart weergeven in biodynamische gemaakte champagnes. Le Bout du Clos is een blanc de noirs uit Ambonnay.
€0,00
Jacques Selosse
Les Carelles Extra Brut Grand Cru
On stock - € 650,00 availability on request
Les Carelles Extra Brut is een Blanc de blancs van een op het zuiden gerichte zeer steile wijngaard in het dorp Mesnil-sur-Oger.
€0,00
Jacques Selosse
La Cote Faron Extra Brut Grand Cru
On stock - € 650,00 availability on request
Met de Collection Lieux-Dits wil wijnmaker Anselme Selosse, de verschillende terroirs van 6 dorpen apart weergeven in biodynamische gemaakte champagnes. La Côte Faron Extra Brut is een blanc de noirs uit het do
€0,00
Jacques Selosse
Initial Grand Cru Blanc de Blancs Extra Brut
On stock - € 450,00 availability on request.
De Cuvée Initial is een extra brut champagne, die wordt gemaakt van 100% chardonnay. De wijn smaakt vol, is gelaagd met veel textuur en een multidimensionaal profiel met kracht en concentratie .
€0,00
Jacques Selosse
Version Originale Grand Cru Blanc de Blancs Extra Brut
On stock - € 495,00 availability on request
Een pure, frisse, enorm complexe en aanhoudende cuvée met een stevige structuur en een bijzonder lange, gelaagde finale. Een geweldige wijn!
€0,00
Jacques Selosse
Substance Grand Cru Blanc de Blancs Brut
On stock - € 695,00 availability on request
De Substance Grand Cru komt voort uit een solerasysteem vanaf 1986. De basiswijnen rijpen op 70% nieuw hout, dit geeft geen proefbare houtsmaak, maar geeft steeds nieuwe laagjes aan de toch al diepgaande smaak.
€0,00
Bertrand-Delespierre
Enfant de la Montagne Brut 1er cru 0,375
De Enfant de la Montagne is meteen al hét visitekaartje van Bertrand-Delespierre. Het is een blend van pinot noir (40%), chardonnay (40%) en pinot meunier (20%). De basis van de blend is 2017 (60%), de overige 40% is reservewijn. 
€24,95
Henri Giraud
Esprit Nature Brut 0,375
De smaak is intens en breed, met veel body. Door Jancis Robinson en Antonio Galloni (van Robert Parker) uitgeroepen tot beste basis brut champagne die er te vinden is!
€34,95
Bertrand-Delespierre
Enfant de la Montagne Rosé Brut 1er cru
Niet alleen de 'gewone' Enfant is van de buitencategorie voor zijn prijs, deze rosé gaat hier moeiteloos in mee. De blend bestaat uit pinot noir (46%), chardonnay (36%) en pinot meunier (18%), alle van premier cru wijngaarden.
€39,95
Bertrand-Delespierre
Enfant de la Montagne Brut 1er cru
De Enfant de la Montagne is meteen al hét visitekaartje van Bertrand-Delespierre. Het is een blend van pinot noir (40%), pinot meunier (40%) en chardonnay (20%). De basis van de blend is 2017 (60%), de overige 40% is reservewijn. 
€39,95
Eric Rodez
Cuvée des Crayères Grand Cru
In de geur ruiken we verse sinaasappel, peer, witte bloemen en toast met boter. De smaak is genereus met tonen van bloedsinaasappels, verse vijgen en witte peper. Dankzij de grand cru wijngaarden heeft de wijn een mooie, minerale afdronk.
€49,95
Patrick Regnault
Champagne Blanc de Blancs Grand Cru
Afkomstig van La Côte des Blancs, het beste terroir van Champagne voor de chardonnaydruif. Deze 100% chardonnay is lichtvoetig, fris, elegant en vooral toegankelijk.
€52,95
Bertrand-Delespierre
L' Ame de 2012 Extra Brut
Deze vintage champagne is een blend van 3 gelijke delen chardonnay, pinot noir en pinot meunier, van premier cru wijngaarden. Een stijlvolle Extra Brut , met veel frisheid, delicate citroenschil in de geur en een knapperige en pittige smaak.
€57,95
Bertrand-Delespierre
Pinot Noir des Terres Amoureuses 2015
De eerste pure Blanc de Noirs gemaakt van 100% Pinot Noir. De druiven hiervoor komen uit Chamery. Half opgebouwd in stalen tanks en half in 600 liter eiken vaten . Er een dosage van 2 gr/liter toegepast waardoor het een extra brut champagne is.
€59,95
Bertrand-Delespierre
Chardonnay des Terres Amoureuses 2015
Deze 2015 vintage champagne bestaat voor 100% uit chardonnay van terroirs in Chamery en Ecueil. Alles is bij deze champagne gericht op finesse en elegantie. In de smaak veel zachte citroen en een aangename zuurgraad.
Speels met wat ziltigheid.
€59,95
Bertrand-Delespierre
Meunier des Terres Amoureuses 2016
Deze 2016 vintage champagne wordt gemaakt van enkel pinot meunier, een fijne selectie van een 1er cru perceel op het zanderige terroir van Villedommange; Les Champs Cantal. Ongefilterd en slechts 1 gram dosage; 100% karakter.
€59,95
Bertrand-Delespierre
Origines Croisées 2013
De Origines Croisées is één van de topcuvee's van Bertrand-Delespierre. De champagne is een blend van 50% chardonnay vanaf de kalkrijke wijngaarden in Chamery en 50% pinot noir afkomstig van de zandrijke wijngaarden in Écueil.
€59,95
Pol Roger
Brut Réserve
De Brut Reserve krijgt een dosage van 12 gram, wat iets hoger dan gemiddeld is. Het is bovenal een elegante wijn met een verfijnde aanhoudende mousse, aroma’s van acaciahoning, subtiele tonen van witte bloesem en een lange en indrukwekkende afdronk.
€59,95
Henri Giraud
Esprit Nature Brut
De Esprit is de instapper van Giraud, maar zoveel beter en vineuzer dan een ‘eenvoudige’ champagne. 80% pinot noir, naast 20% chardonnay. Werd al diverse keren gekozen tot ‘beste basis brut champagne’ door o.a. Jancis Robinson en Antonio Galloni.
€59,99
Eric Rodez
Cuvée Zéro Dosage Grand Cru
Complex en sensueel is de Zéro Dosage. 70% pinot noir met 30% chardonnay die voor 80% gelagerd is op Frans eiken. Voor de liefhebber van strakdroog, maar dan toch met een romig palet en exotisch fruit in de afdronk.
€61,95
Henri Giraud
Esprit Nature Brut in geschenkverpakking
Werd al diverse keren gekozen tot ‘beste basis brut champagne’ door o.a. Jancis Robinson en Antonio Galloni, maar heeft sinds 2016 nog een verdere kwaliteitssprong gemaakt. Huischampagne van menig bekend restaurant, zoals Brut de Mer en De Kas.
€62,95
Pagina 1 van 4