Piëmonte - Rood
Massimo Rivetti
Barbera d’Alba Superiore Froi 2020
Barbera is één van de verleidelijkste druivenrassen van de Piëmonte. Deze robijnrode wijn verwent je in de geur al direct met verleidelijke kersen- en pruimentonen, op de voet gevolgd worden door tonen van rode bloemen, tabak en zoethout.
€13,95
Massimo Rivetti
Langhe Nebbiolo Avene 2020
Van een steile, kalkrijke wijngaard (op zo'n 500 hoogte) in Mango komen de nebbiolo druiven voor deze Avene. Deze koele wijngaard is gesitueerd op het zuiden, zodat overdag de zon de druiven goed doet rijpen en de nachtelijke frisheid de zuren mooi behoud
€17,95
Massimo Rivetti
Barbera d’Alba Superiore Serraboella 2018
Deze Barbera wordt uitsluitend in de beste jaren gemaakt, van de beste druiven afkomstig van de Serraboella wijngaard. De oudste wijngaard van het wijnhuis. De ranken zijn ouder dan 75 jaar! Het is een prachtige, stijlvolle wijn met diep rood fruit.
€24,95
La Spinetta
Ca' di Pian 2018
Deze barbera wordt al zo'n 30 jaar gemaakt, op het bedrijf zelf spreekt men nog steeds van 'jonge' stokken! Het rendement is erg laag, nog minder dan 30hl per hectare. De wijn is ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke peiler in de Spinetta range.
€27,95
La Spinetta
Nebbiolo Langhe 2017
Een pure nebbiolowijn van La Spinetta voor een interessante prijs. De wijn komt van 20 jaar oude wijnranken die aangeplant staan op een geweldig terroir, genaamd Starderi. Van dit terroir komt ook hun geweldige gelijknamige Barbaresco.
€29,95
Domenico Clerico
Capisme-e 2017
Het is een ware persoonlijkheid, deze verteerbare, spannende wijn met klasse. In de geur heeft de wijn diep rood fruit, wat drop en kaneel. De zuivere smaak is elegant, met milde tannines en verfijning. In de afdronk een mooie terroirtoets.
€32,95
Massimo Rivetti
Barbaresco Froi 2018
De wijnen uit Barbaresco behoren tot de stijlvolste wijnen in de wereld. Ook bij deze Barbaresco gaat verfijning, karakter en elegantie op zo’n prachtige manier hand in hand, afkomstig van de Froi wijngaard in Neive, gelegen naast het wijndomein.
€34,95
Massimo Rivetti
Barolo 2018
In het hart van Barolo, in het plaatsje La Morra, liggen de wijngaarden voor deze wijn. Daar waar de Barbaresco het moet hebben van zijn stijl en elegantie, heeft de Barolo veel meer kracht en concentratie, ondanks dat ze beiden van nebbiolo gemaakt zijn.
€34,95
Massimo Rivetti
Barbera d’Alba Superiore Serraboella 2016 Magnum
Deze Barbera wordt uitsluitend in de beste jaren gemaakt, van de beste druiven afkomstig van de Serraboella wijngaard. De oudste wijngaard van het wijnhuis. De ranken zijn ouder dan 75 jaar! Het is een prachtige, stijlvolle wijn met diep rood fruit.
€49,95
Domenico Clerico
Barolo 2018
Domenico Clerico is vooral bekend om zijn Barolo’s. Met een aantal van de beste wijngaarden van de regio in zijn bezit heeft hij de mogelijkheid mooie cru's te maken, maar juist ook een prachtige generieke Barolo.
€54,95
Luigi Oddero
Barolo 2017
Deze Barolo is eleganter en toegankelijker dan menig ander Barolo. Hij heeft in de geur floraal rood fruit, maar ook zwarte bessen, pruimen, specerijen, menthol en tabak.
€56,95
Gaja-Piemonte
Sito Moresco 2017
De Sito Moresco combineert het karakter en raffinement van de nebbiolo druiven met de toegankelijkheid van cabernet en merlot. In de neus neem je rijpe rode vruchten waar, iets van chocola en een aangename kruidentoets en de tannines zijn mild.
€57,95
Nervi-Conterno
Gattinara 2018
Gattinara 2018 is het eerste oogstjaar volledig gemaakt onder de regie van Roberto Conterno. Frisheid en helderheid in de fruitaroma’s van aalbessen en rode kersen, florale tonen en het frisse accent  van peper. Prachtig in balans met de zuurgraad.
€95,00
Domenico Clerico
Barolo Ciabot Mentin 2008
Het parfum van deze gerijpte Barolo Ciabot Mentin evalueert uit het glas met vol fruit van bessen, bramen en sappige kersen, rokerige mineralen, geplette rozenblaadjes, een vleugje menthol en oosterse specerijen. Aromatisch, maar ook fijn gestructureerd.
€119,95
Domenico Clerico
Barolo Ciabot Mentin 2016
Het parfum van de Barolo Ciabot Mentin knalt werkelijk uit het glas uit het glas met vol fruit van bessen, bramen en sappige kersen, rokerige mineralen, rozenblaadjes, een vleugje menthol en oosterse specerijen. Aromatisch en fijn gestructureerd.
€119,95
Cavallotto
Barolo Riserva Vignolo 2015
De Barolo Vignolo 2015 is een prachtig genereuze en rijk gelaagde wijn en het boeket neemt je mee op een prachtige aromatische reis die typisch trouw blijft aan de basis van Barolo. De wijn is meeslepend en het royale fruit zorgt voor volume en dimensie
€129,95
Nervi-Conterno
Gattinara Valferana 2018
De Vigna Valferana is een op het westen gerichte wijngaard op 300 tot 350 meter hoogte en wordt gekenmerkt door vulkanische bodems en koelere omstandigheden (dan de Molsino), wat resulteert in een zeer gefocuste expressie van Nebbiolo.
€199,00
Nervi-Conterno
Gattinara Molsino 2018
Met wijnstokken aangeplant in 1992 ligt de Molsino wijngaard in een aangename en beschermde positie binnen de heuvels boven Gattinara op 400 meter hoogte. Deze Cru staat er om bekend uitbundig fruit te dragen met een hoge concentratie en kracht.
€199,00
Domenico Clerico
Barolo Percristina 2010
Barolo Percristina geplukt in de magnefieke Mosconi cru in Montforte d'Alba heeft de magic touch. Met het voordeel van 10 jaar rijping is het een unieke smaakervaring die je meeneemt naar een labyrinth van van nebbiolo-nuances.
€229,00
Cavallotto
Barolo San Giuseppe Riserva 2016
De Barolo San Giuseppe Riserva 2016 vertegenwoordigt het allerbeste van zijn oogstjaar en terroir! Donker fruit, gedroogde kersen, wilde pruimen, rozen en ijzer ontmoeten elkaar op een perfecte kruising, met een grandioos gevoel van balans en energie. 
€265,00
Gaja-Piemonte
Barbaresco 2018
De wijn combineert alle karakteristieken van de veertien verschillende nebbiologaarden. Goede jaren geven wijnen die gemakkelijk 30-40 jaar kunnen rijpen in de kelder.
€299,00
Gaja-Piemonte
Barolo Sperss 2017
Broad and sweet, but with outstanding definition and a magically light touch to its fruit, mineral and spice flavors. Wonderfully brisk, complete wine with an explosive back end featuring great tannic structure and outstanding aromatic lift.
€325,00
Luciano Sandrone
Barolo Le Vigne Magnum 2009
De Barolo Le Vigne 2009 toont zijn klasse en subliem zijn herkomst, met nog centraal de expressieve fruittonen die prima zijn verpakt in de elegante textuur van de wijn. De zuiverheid en de intensiteit van de wijn is uitzonderlijk, met een lange finale.
€345,00
Giacomo Conterno
Barolo Francia 2018
Deze vintage van Barolo Francia zal veel geduld vergen. Eerdere jaargangen bewijzen keer op keer hoe geweldig de wijn zich ontwikkelt om enig houvast te geven. Niet voor niets één van de meest gezochte Barolo's in de wereld! Robert Parker: 94-97 punten. 
€375,00
Pagina 1 van 2