Clase Azul
Clase Azul
Clase Azul Plata
Deze blanke tequila heeft een lichte body en een frisse smaak. Aroma’s en smaken van citroen, sinaasappel, munt en guave zorgen voor een mooie complexiteit. Er is een vleugje zoetheid aanwezig, welke mooi naar voren komt in de afdronk.
€165,00
Clase Azul
Clase Azul Reposado
De reposado is misschien wel de meest herkenbare tequila van Clase Azul, mede dankzij de prachtige handgeschilderde fles. Hij rijpt voor 8 maanden op Amerikaanse whiskey vaten wat smaken van noten en vanille geeft.
€249,00
Clase Azul
Clase Azul Gold
Het is een blend van de Tequila Plata, een reposado gerijpt in Frans eiken en een Extra Añejo gerijpt in Amerikaans eiken en Sherry vaten. Deze combinatie van verschillende stijlen en rijping zorgt voor een fantastische complexiteit.
€525,00
Clase Azul
Clase Azul Añejo
De Tequila Añejo wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit agave en rijpt maar liefst 25 maanden op Amerikaanse whiskey vaten. Hierdoor ontstaat een volle body en smaken van vanille, nootmuskaat, gerookt hout, geroosterde noten en sinaasappelmarmelade.
€895,00

Clase Azul

Clase Azul is begonnen met de droom om de magie van Mexico te delen met de wereld. De unieke flessen, gemaakt van keramiek en stuk voor stuk met de hand geschilderd, dragen bij aan de bijzondere uitstraling van het merk. De flessen worden zelfs gemaakt in de eigen fabriek van Clase Azul.

Ook zijn ze actief in de maatschappij met het steunen van jongeren, onder andere met de eigen voetbalclub 'Mazorqueros' en zetten ze zich in voor educatie, zorg en woningen.