Stölzle
Stölzle
Exquisit Royal - Bordeaux nr. 35
Krachtig glas voor dito wijnen. Ultiem glas voor wijnen uit Bordeaux en natuurlijk de Bordeaux blends vanuit de hele wereld. (ex-Blokker glas)
€8,95
Stölzle
Exquisit Royal - Witte wijn nr. 03
Geschikt voor de meeste witte wijnen en voor lichte rode wijnen. Een ideale maat om thuis te hebben staan. Heeft een hogere poot dan de normale Exquisit. (ex-Blokker glas)
€8,95
Stölzle
Exquisit Royal - Rode wijn nr. 01
Het rode wijnglas voor praktisch alle soorten rode wijn voor elke dag. Het glas is ook uitstekend geschikt voor krachtige witte wijnen met houtlagering. Heeft een hogere poot dan de normale Exquisit. (ex-Blokker glas)
€8,95
Stölzle
Exquisit Royal - Witte wijn smal nr. 02
Geschikt voor strakke wijnen zonder houtlagering van onder andere riesling, verdejo of albariño. Daarnaast ook geschikt voor dessertwijnen. Heeft een hogere poot dan de normale Exquisit. (ex-Blokker glas)
€8,95
Stölzle
Experience - Bourgogne nr. 00
Het perfecte glas voor rode wijnen uit de Bourgogne, Piëmonte of grote pinot noirs uit andere streken dan de Bourgogne.
€8,95
Stölzle
Experience - Bordeaux nr. 35
Speciaal voor krachtige rode wijnen, bordeaux of bordeaux-blends, rioja, ribera del duero etc. Ook verrassend met witte bourgogne van premier of grand cru niveau.
€8,95
Stölzle
Experience - Rode Wijn nr. 01
Royaler glas. Geschikt voor fijne, elegante, niet al te zware rode wijnen of rijke witte wijnen.
€8,95
Stölzle
Experience - Witte Wijn nr. 03
Mooi subtiel en fijn glas. Zeer geschikt voor frisse witte wijnen.
€8,95
Stölzle
Experience - Multipurpose nr. 02
Mooi glas en zeer geschikt voor zowel wit als rood. Ideaal als glas voor bij een receptie, zijn ook eveneens te huur bij ons.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Witte wijn smal nr. 02
Geschikt voor strakke wijnen zonder houtlagering van onder andere riesling, verdejo of albariño. Daarnaast ook geschikt voor dessertwijnen.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Witte wijn Multipurpose nr. 03
Geschikt voor de meeste witte wijnen en voor lichte rode wijnen. Een ideale maat om thuis te hebben staan.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Rode wijn nr. 01
Het rode wijnglas voor praktisch alle soorten rode wijn voor elke dag. Het glas is ook uitstekend geschikt voor krachtige witte wijnen met houtlagering.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Bordeaux nr. 35
Krachtig glas voor dito wijnen. Ultiem glas voor wijnen uit Bordeaux en natuurlijk de Bordeaux blends vanuit de hele wereld.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Bourgogne nr. 00
Stijlvol glas voor stijlvolle wijnen uit de Bourgogne, Piëmonte, maar ook voor (gerijpte) chardonnay.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Flute nr. 07
De flute is speciaal voor lichtvoetige, verfijnde mousserende wijnen. Een perfect glas voor Prosecco, en Duitse Sekt van riesling.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Champagne nr. 29
Stoer en breed in het midden, de juiste vorm voor de expressie van rijke champagnes. Zijn ook eveneens te huur bij ons.
€8,95
Stölzle
Exquisit - Blind tasting glass
Ondoorzichtig kristallen glas om blind te proeven. Omdat het glas zwart is kan er niet gezien worden welke kleur de wijn in het glas heeft. Voor een proeverij met verrassende uitkomsten!
€14,95
Stölzle
Decanter Barcelona Vulkanos
Mondgeblazen karaf van Stölzle, geschikt voor magnum flessen (1.5 liter).
€34,95
Stölzle
Decanter Classic
Dit mondgeblazen karaf van Stölzle heeft een klassiek en tijdloos design. Geschikt voor rode wijnen die veel lucht nodig hebben.
€39,95
Stölzle
Decanter Weinland
Een klassiek mondgeblazen karaf van Stölzle, geschikt voor wijnen die veel lucht nodig hebben.
€42,95
Stölzle
Kristallen ijskoeler
Prachtige koeler waar ook het karaf 'Earth' in past.
€54,95
Stölzle
Decanter Fire
Prachtig kristallen karaf met een diepe ziel. Uitstekend geschikt voor oude wijnen met depot.
€54,95
Stölzle
Decanter Earth
Speels karaf die op zijn voet schuin neergezet kan worden en daarmee meer contact met de lucht maakt. Kan tevens met zijn formaat in een koelemmer gezet worden.
€58,95
Stölzle
Decanter Vulcanos Osorno
Prachtig karaf van Stölzle om rode wijnen mooi te kunnen presenteren. Ook zorgt dit karaf voor voldoende lucht, zodat alle aroma's in de wijn vrijkomen.
€66,95
Pagina 1 van 2

Stölzle

Stölzle Lausitz is een glasbedrijf waar de roots al 500 jaar terug gaan. Maar de grootste verandering -op het gebied van wijnglazen- kwam zo'n 10 jaar geleden. Riedel nam destijds Spiegelau over en heeft toen het grootste gedeelte van het personeel van Spiegelau ontslagen.
Stölzle zag het enorme potentieel van deze mensen om zelf een wijnglazenlijn op te starten en zodoende konden zij glazen maken van dezelfde kwaliteit als Spiegelau, alleen voor een veel aantrekkelijkere prijs! 
Zo is de Exquisit serie van Stölzle nagenoeg indentiek aan de Autenthis serie van Spiegelau, alleen dan 45% voordeliger! 

De glazen van Stölzle gemaakt van loodvrij kristal, ook wel kristalline genoemd. Ze hebben daardoor een mooie glans, zijn sterk en kunnen gewassen worden in de vaatwasser.

Inmiddels produceert Stölzle meer dan 35 miljoen glazen per jaar, met oog voor detail. Zo bieden zij ook een graveer service aan, waardoor meerdere van onze horecaklanten wijn in Stölzle glazen serveert met hun eigen logo erop. Indien u daar meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. 

Hieronder een film van Stölzle hoe hun glaswerk gemaakt wordt.