Rum
Rum
Bacardi Carta Blanca
Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met tonen van amandel en vanille. Hij wordt gerijpt in eikenhouten vaten en de smaak wordt mede bepaald door een geheime mix van houtskool, die voor zijn zachtheid zorgt. De rum voor de bekende Baco.
€17,25
Rum
Havana Club 3 years old
De drie jaar oude rum van Havana Club is dé rum voor de mojito, de beroemde Cubaanse cocktail met munt, limoen en sodawater. Nadat de rum van de fijnste suikerriet is gestookt wordt deze voor drie jaar op houten vaten gelagerd.
€27,50
Rum
Havana Club 7 years old
De 7 jaar oude Havana Club wordt gemaakt van rietsuiker van de Oriente. De ongeëvenaarde kunst van het blenden en de zeven jaar rijping geven de rum een uitzonderlijk boeket. Zeer geschikt als aperitief, of als basis van mooie cocktails. 
€32,50
Rum
Union 55 Rum
Union 55 Rum is een vernieuwende stijl rum. De rum wordt op Barbados geproduceerd en rijpt daar tot 5 jaar op houten vaten. Vervolgens wordt deze zachte rum in de Spirited Union Distillery in Amsterdam infused met echte kruiden als kruidnagel, kardemom, c
€34,95
Rum
Navy Island XO Reserve
Komt uit vaten van de drie Jamaica Distilleerderijen Worthy Park, Hampden en Monymusk. Heeft in de geur tropisch fruit in dikke siroop, witte kruiden en suikerriet en vloeibare toffee met room.
€50,50
Rum
Diplomatico Reserva Exclusiva
De Diplomatico Reserva Exclusiva is een populaire rum onder de liefhebbers. Het is een 'sipping rum', de 'Scotch' onder de rumsoorten. De rum is gerijpt voor twaalf jaar op whiskey vaten en het is een blend van 80% heavy rum en 20% light rums.
€51,95
Rum
Navy Island Navy Strength
De Navy Strength wordt gemaakt uit de vaten van drie verschillende Jamaica Distilleerderijen. Hij heeft in de intense geur ingelegd rood- en geel fruit met Oosterse kruiden, rozijnen en krenten in gelei en kruidkoek.
€67,50
Rum
Tres Hombres 2021 Edition 48
Tres Hombres XVIII Años Solera is een geweldige rum afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze rum is 18 jaar lang gerijpt op Bourbon vaten, waarna hij nog een korte periode op Olorosso Sherry, Moscatel en rode wijn vaten heeft gelegen.
€94,95
Rum
Tres Hombres 2017 Edition 18 26 years old
Eén van de meest bijzondere rums van de Dominicaanse republiek! De rum wordt gemaakt door middel van en solera systeem en is 25 jaar oud. Na het blenden in 2016 rijpt de rum 18 maanden op Franse eiken vaten. 
€249,00

Rum

Rum is een uit suikerriet verkregen sterke drank.