Pasteuning
Pasteuning
1 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 1 fles wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€3,50
Pasteuning
1 vaks wijnkistje leeg voor magnumflessen
Pasteuning kistje voor 1 magnumfles wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€4,50
Pasteuning
2 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 2 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€4,50
Pasteuning
3 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 3 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€5,50
Pasteuning
PostNL verzenden - € 8,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€8,00
Pasteuning
4 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 4 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€8,00
Pasteuning
5 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 5 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€9,00
Pasteuning
PostNL verzenden - € 10,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€10,00
Pasteuning
6 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 6 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€10,00
Pasteuning
Kistje Wijn van het Jaar - Median Petit Verdot
De rode winnaar van het Proefschrift Wijnconcours. Verpakt in een één vaks kistje met de oorkonde erbij.
€11,25
Pasteuning
PostNL verzenden - € 12,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€12,00
Pasteuning
Kistje Wijn van het Jaar - Wagner Stempel Riesling
De witte winnaar van het Proefschrift Wijnconcours. Verpakt in een één vaks kistje met de oorkonde erbij.
€17,25
Pasteuning
Budget kistje Italië: Kistje Pinot Grigio & Negroamaro
Twee Italiaanse wijnen die het temperament en de klasse van dit wijnland uitstekend vertegenwoordigen. De pinot grigio van Terre del Noce is al jaren één van onze best verkochte wijnen. De rode negroamaro van Poggio del Sole is onze rode hit!
€17,50
Pasteuning
Kistje Wijnen van het Jaar
Als het niet was door een fles bij ons uit de winkel, dan was het wellicht op een vlucht bij de Emirates dat u kennis heeft kunnen maken met deze wijnen.
€25,95
Pasteuning
Jubileumwijn wit 2011
Onze witte Jubileumwijn van Wagner-Stempel. Een Grosses Gewachs 2011 van de 'grand cru' Höllberg. Een wijn met een bijzondere diepgang en super lekker fruit. Kan nu gedronken worden, maar zal zich de komende jaren nog verder ontwikkelen.
€34,95
Pasteuning
Jubileumwijn rood 2011
Onze Jubileumwijn van domaine Gayda. Een speciale cuvee, gemaakt van de beste wijngaarden die normaliter in de Chemin de Moscou gaan. Niet alleen om zijn smaak uniek, het is een éénmalige, speciale botteling geweest.
€34,95

Pasteuning

Ons 'eigen' merk. Alle producten die door ons samengesteld worden of door ons gemaakt zijn vindt u in deze categorie. Alles gemaakt met de grootst mogelijke zorg, waar we met trots onze naam op zetten!