Pasteuning
Pasteuning
1 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 1 fles wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€3,50
Pasteuning
1 vaks wijnkistje leeg voor magnumflessen
Pasteuning kistje voor 1 magnumfles wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€4,50
Pasteuning
2 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 2 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€4,50
Pasteuning
3 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 3 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€5,50
Pasteuning
Najaarsproeverij in Restaurant de Kas
Onze najaarsproeverij organiseren wij ditmaal in Restaurant de Kas. Een prachtig restaurant op een even prachtige locatie. Maar liefst zes wijnhuizen zijn (veelal door de wijnmaker zelf) vertegenwoordigd op onze proeverij. En het zijn niet de minste...
€7,50
Pasteuning
PostNL verzenden - € 8,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€8,00
Pasteuning
4 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 4 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€8,00
Pasteuning
5 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 5 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€9,00
Pasteuning
PostNL verzenden - € 10,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€10,00
Pasteuning
6 vaks wijnkistje leeg
Pasteuning kistje voor 6 flessen wijn of champagne. Te bestellen bij een fles wijn die u cadeau wilt geven. De prijs is exclusief verzendkosten.
€10,00
Pasteuning
PostNL verzenden - € 12,00
Losse bijdrage bezorgkosten
€12,00
Pasteuning
Budget kistje Italië: Kistje Pinot Grigio & Negroamaro
Twee Italiaanse wijnen die het temperament en de klasse van dit wijnland uitstekend vertegenwoordigen. De pinot grigio van Terre del Noce is al jaren één van onze best verkochte wijnen. De rode negroamaro van Poggio del Sole is onze rode hit!
€18,50
Pasteuning
Wijnmakers Diner in Restaurant De Kas
Na onze najaarsproeverij organiseren wij in samenwerking met De Kas een 6 gangen wijnmakers diner. Alle wijnmakers zullen die bij de proeverij aanwezig zijn, zullen ook bij dit diner aanschuiven en hun wijnen toelichten tijdens het diner.
€89,00
Pasteuning
Wijnmakers Diner François Villard in Taiko
Eindelijk! François Villard bij ons op bezoek in Amsterdam. En waar kunnen we dat beter vieren dan bij Restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel? Met een menu van 8 gangen gaat op op avontuur in de Noord-Rhône, met waanzinnige wijnen erbij!
€129,00

Pasteuning

Ons 'eigen' merk. Alle producten die door ons samengesteld worden of door ons gemaakt zijn vindt u in deze categorie. Alles gemaakt met de grootst mogelijke zorg, waar we met trots onze naam op zetten!