Pasteuning

Proefpakket online proeverij 4 SAKE - hele flessen

Proefpakket online proeverij 4 SAKE - hele flessen
Licht
Krachtig

Sake, de Japanse rijstwijn en door velen gezien als de nationale drank van Japan. Met ons huidige assortiment van maar liefst 36 verschillende sake's vonden wij het een mooi onderwerp voor onze vierde online proeverij. Aangezien sake voor velen (vrij) onbekend terrein is, gaan we ditmaal wat meer de diepte in dan in onze voorgaande online proeverijen. 
Onze sake leverancier Dick Stegewerns, die tevens historicus is en 17 jaar in Japan heeft gewoond, gaat u op inspirerende wijze vertellen over het heden en het voor sake zeer belangrijke verleden. Want hoe zit het nu precies met sake? Wordt het nog wel zoveel gedronken in Japan, drink je het warm of koud en wat is pure sake eigenlijk precies? Termen als Junmai, Daiginjo, Genshu, waarschijnlijk ooit wel eens van gehoord, maar wat is de exacte betekenis? 
In deze film van twee uur en een kwartier krijgt u een beter en waarschijnlijk ander beeld van sake dan u tot nu toe heeft gehad. Een drank die zo fantastisch te combineren is bij de meest uiteenlopende gerechten en bovenal ontzettend lekker kan zijn!
Voor de proeverij, die na ongeveer anderhalf uur theorie begint, hebben wij 6 sake's uit ons assortiment geselecteerd die alle 6 een andere stijl vertegenwoordigen. Op deze manier proberen wij de diversiteit van sake te benadrukken. Alle 6 sake's worden uitgebreid door Dick besproken, over de brouwerij, de smaak en de mogelijke combinaties met gerechten. 

Aangezien de eerste anderhalf uur theorie is, doen we bij de pakketten een extra sake (Kirei 80), zodat u alvast met een schaal heerlijke sushi en sashimi (zelf te bestellen) al helemaal in de mood kunt komen.

De sake's die u zult proeven:
- Kirei 80 (als aperitief tijdens de uitleg)
- Ishi no Kanbase
- Kizan
- Tae No Hana 90
- Tamagawa Yamahai
- Biden 1999
- Yoigokochi Yuzu 

De proeverij is Nederlands gesproken met een Japanse film in het Engels nagesynchroniseerd tussendoor, deze wordt niet ondertiteld. 

Hoe gaat het in zijn werk?
U ontvangt na uw bestelling een link naar de film die u via Youtube kunt bekijken. Deze film staat altijd online en is niet gekoppeld aan een tijdstip. De link wordt niet gepubliceerd op onze website en is uitsluitend voor de deelnemers van de proeverij.  

Op het begeleidend schrijven printen wij een QR code (te scannen met uw telefoon) met een link naar de sake op onze site. Hier kunt u verdere informatie over de wijn vinden en deze gemakkelijk bestellen! 

Wij hopen dat u veel plezier en leerzame momenten beleefd aan deze proeverij vol ontdekkingen.

Cadeautip! Het is ook erg leuk om deze proeverij cadeau te geven of samen op afstand te beleven, u kunt via de site een ander afleveradres kiezen hiervoor. 

Lees meer
€205,65 €199,00 per stuk
Op voorraad

Pasteuning