Gin
Gin
Tanqueray Gin 35cl
De gin van Tanqueray is door de beste bartenders van de wereld gekozen als nummer 1 gin. Het is een mooie gebalanceerde gin, naar een recept dat terug gaat tot 1830. 
€13,50
Gin
Tanqueray Gin
De gin van Tanqueray is door de beste bartenders van de wereld gekozen als nummer 1 gin. Het is een mooie gebalanceerde gin, naar een recept dat terug gaat tot 1830. 
€23,95
Gin
Bombay Sapphire Gin
Bombay Sapphire Gin is een bijzonder zachte en uitgebalanceerde Gin. Hij komt aan deze smaak door 10 verschillende specerijen. Er worden botanische kruiden gebruikt zoals jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, etc.
€26,95
Gin
Bobby's Gin
Bobby's Gin wordt gemaakt in Schiedam. Het is een unieke blend van Indonesische kruiden en bessen van lokale (Nederlandse) planten.
€39,95
Gin
Hendrick's Gin
Hendrick's Gin is één van de bekendste gins en wordt gemaakt in Schotland. Het unieke in de smaak is de toevoeging van komkommer en rozenblaadjes uit Bulgarije.
€43,95
Gin
Dark Shed Geranium Gin
Dark Shed Wild Geranium Gin is een ambachtelijke gin met een unieke smaak en aroma, gemaakt van wilde geranium en lindebloesem van eigen landgoed. Deze gin wordt in kleine batches geproduceerd om de hoogste kwaliteit en consistentie te garanderen.
€44,95
Gin
Mare
De Gin Mare is geïnspireerd op de mediterrane cultuur en gemaakt van de beste botanische producten uit de mediterrane regio, zoals arbequina-olijven, tijm, rozemarijn en basilicum.
€47,95
Gin
VL92 Gin van Toor
VL92 Gin is een echte Hollandse gin die voortgekomen is uit de traditie van Genever. De moutwijn in deze gin geeft zijn volle smaak, de complexiteit komt van verschillende botanische kruiden en planten.
€47,95
Gin
Monkey 47
Monkey 47 is één van de meest populaire gins in de hogere prijsklasse op dit moment. Het is dan ook een gin met bijzonder veel botanicals om tot de sublieme smaak te komen.
€48,95
Gin
Dark Shed Barrel Aged Gin
Dark Shed Barrel Aged Gin stond aan de wieg van Dark Shed. Het is een unieke gin, speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor de perfecte Negroni-cocktail en de reden dat Kees Raat en Mattijs Baarsma de Dark Shed Distillery zijn begonnen.
€49,95
Gin
Hermit Dutch Coastal Gin
Hermit Dutch Coastal Gin is een bijzondere gin, gemaakt met onder andere het gefilterde water van de Oosterschelde.
€49,95
Gin
Copperhead Black Batch Gin
Het traditionele Copperhead recept dat wordt verrijkt met zwarte thee en vlierbes, 2 ingrediënten die bekend staan om hun geneeskrachtige werking. Mogelijkheid om dit nog verder te accentueren door toevoeging van een vleugje Elderberry Cordial Syrup.
€53,95
Gin
Copperhead Gin
Deze kruidige en tevens zachte gin bevat verschillende botanicals zoals onder andere jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel en kardemom. 
€53,95

Gin

De ontstaansgeschiedenis van gin kent een Nederlandse oorsprong. Met de komst van Willem III van Oranje naar Engeland arriveerde jenever ook daar. De Engelsen probeerden dit al snel na te maken maar slaagden er niet in de benodigde moutwijn te maken aangezien ze de juiste receptuur misten. Het resultaat van hun inspanningen werd gin.
Gin heeft een neutrale alcohol als basis in plaats van moutwijn, en de Engelsen voegden onder andere citroen toe aan de ingrediënten. De jeneverbes vormt, net als bij jenever, de basis van de botanische ingrediënten. Daarnaast zijn koriander, engelwortel, zoethout, kardemom, anijs, gember en karwijzaad veelgebruikte ingrediënten. Tegenwoordig wordt er volop geëxperimenteerd met nieuwe, vaak lokale ingrediënten en is er een overvloed aan verschillende gins op de markt. Naast de klassieke London Dry Gin zijn er diverse andere stijlen te onderscheiden zoals Old Tom Gin, Elderflower Gin en Dutch Gin.