Swartland / Robertson - Rood
Rietvallei
Red Muscadel 2016

De Red Muscadel is een volle, rijke maar zachte dessertwijn. De geur is bloemig, met de zoetheid van rozijnen. De smaak is intens, die lang blijft hangen in de mond, waarbij de goede zuurgraad de zoetheid in balans houdt.
€12,50
Springfield
Whole Berry Cabernet Sauvignon 2015
De hele druiven gaan ongekneusd in open vergistingtanks. Alles verloopt op natuurlijke wijze. De ongefilterde wijn heeft een authentiek cabernet-karakter met puur zoet fruit van cassis en zwarte bessen, is romig en heeft zachte tannines.
€19,95
Lotte Wolf
Die Bastaard 2016
Die Bastaard, voor mij hét vuilnisbakken-hondenras. Ik ben met dit soort honden opgegroeid: doen waar ze zin in hebben, lekker recalcitrant. Eigenlijk net als deze wijn.
€24,95
Lotte Wolf
King Arthur 2016
Een rasechte Swartland Grenache en tevens een hommage aan mijn oom Peter Arthur die in 2016 overleed. Mijn oom was een beetje als de Grenache: gesloten, maar open wanneer ik hem nodig had.
€24,95
Springfield
Cabernet Sauvignon Méthode Ancienne 2011
Ervaar de smaak van een pure cabernet! Biologisch gemaakt, geen zwavel, natuurlijke gistcellen, niet geklaard, niet gefilterd en niet gestabiliseerd. Een complexe wijn die je tenminste één keer in je leven geproefd moet hebben!
€47,95