Franschhoek / Paarl - Wit
Chamonix
Chardonnay 2019
Een chardonnay die richting de Bourgogne doet denken. Mooi rijk met tonen van tropisch fruit, grapefruit, haver, karamel en nootmuskaat. De smaak is rond en vrij krachtig tegelijk.
€23,95
Boekenhoutskloof
Noble Late Harvest Semillon 2018 0,375
Gemaakt van de semillon die bekend staat om zijn Sauternes-wijnen, maar Boekenhoutskloof weet er ook raad mee. Een intense, rijke en prachtig zoete, witte dessertwijn met een aroma van abrikozen, karamel maar ook wat citrus.
€32,95
Chamonix
Chardonnay Reserve 2017
Het witte vlaggenschip van dit domein. Deze delicate wijn heeft mooie tropische tonen in de geur, die aangevuld worden met gember, havermout en zoete kruiden. In de smaak heeft de wijn een indrukwekkende structuur.
€42,95
Boekenhoutskloof
Semillon 2019
De wijn heeft nadrukkelijk fruit van gele perziken en een levendige fraîcheur van appels. In de mond is de wijn romig met smaaknuances van perzikfruit en amandelen, met een honingachtig aspect dat zo typisch is voor grote semillon wijnen.
€44,95
Boekenhoutskloof
Semillon 2017
De wijn heeft nadrukkelijk fruit van gele perziken en een levendige fraicheur van appels. In de mond is de wijn romig met smaaknuances van perzikfruit, amandelen, met een honingachtig aspect dat zo typisch is voor grote semillonwijnen.
€44,95