Trentino / Alto-Adige - Wit
Mezzacorona
Terre del Noce Pinot Grigio 2020
Het zachtaardige karakter van deze moderne wijn is bepalend voor zijn populariteit. Jaar in jaar uit betrouwbaar en herkenbaar. De wijn is milddroog en geliefd om zijn zachte zuren, die genoeg frisheid bieden.
€6,95
Tramin
Pinot Grigio 2020
Gebotteld bergsap, zo noemen wij deze populaire Pinot Grigio van Tramin. Deze Pinot Grigio is inderdaad fris en kraakhelder als een bergbeekje. In de delicate geur vind je bloesem en groene appels, maar ook iets notigs en wat honing.
€13,95
Tramin
Sauvignon Blanc 2019
De wijn vertoont geen spoor van groene smaak- en geurcomponenten. Het heel pure -vooral lekkere- fruit varieert van fris steen- en citrusfruit, vlierbes tot een hele lichte toets van exotisch passiefruit.
€14,75
Tiefenbrunner
Pinot Grigio 2020
Frisse, lichtvoetige witte wijn met een aangename zachte fruitigheid van peer, perzik en gekonfijt fruit. In de smaak is de wijn droog en vol met mooie zuren en een bittertje in de ronde afdronk.
€14,95
Tramin
Gewürztraminer 2020
Het kan niet anders dan dat de uitlopers van de Alpen zorgen voor een van de bekendste wijnen van dit huis: de gewürzraminer. Tramin is de bakermat van de Gewürztraminer en het inheemse ras traminer aromatico voelt zich daar uitermate thuis.
€15,95
Tramin
Nussbaumer Gewürztraminer 2018
De wijn is erg zuiver van smaak met o.a. tropisch fruit, rozenblad, en een oosterse kruidigheid. Met een mooie zuurgraad tegenover de restsuikers. Drink deze wijn nooit te koud: 12-14Cº
€25,95
Tramin
Unterebner Pinot Grigio 2018
Een Pinot Grigio zoals je hem nog nooit hebt gedronken. De Unterebner won al twee keer de finale van het Proefschrift Wijnconcours in zijn categorie.
€28,95