Provence / Corsica - Wit
Antoine Arena
Carco Patrimonio Blanc 2016
Van het kleine maar indrukwekkend terroir Carco, dat een overwegend kalkachtige en zeer mineralige bodem heeft, komt een kostelijke vermentinu van Arena. Een van de allerbeste vermentino's van het hele Middelandse-Zeegebied
€37,95
Tempier
Bandol Blanc 2020
De geweldige Bandol Blanc komt van koelere wijngaarden op het oosten en zuidoosten. Het is een breed opgezette blend van de helft clairette en delen ugni blanc, bourboulenc, vermentino en marsanne
€44,95
Clos Canarelli
Tarra di Sognu rouge 2016
Verwonder je over de aromatische florale verfijning, het ingetogen pure fruit, en de geweldige kwaliteit van de tannines van deze grootse Corsicaanse wijn. Behoort zonder twijfel tot de elite van mediterraanse wijnen!
€59,95
Clos Canarelli
Tarra di Sognu Blanc 2018
Tarra di Sognu is vertaald niets anders dan DroomLand. Een mooie naam voor een inderdaad bijzondere plek waar deze fantastische vermentino blend vanaf komt. Gefocust, floraal en bijzonder ziltig, kortom een grote wijn!
€62,95
Trévallon
Blanc 2015
Een uitgebreide variatie aan witte druiven staat aangeplant op zeer rotsachtige kalk-klei bodem. Uit marsanne, roussanne, clairette, chardonnay en grenache blanc, die allen apart worden gehouden, wordt de uiteindelijke assemblage samengesteld.
€89,95