Champagne - Rosé
Thevenet Delouvin
Carte Rosée Brut
Dit is een gemengde rosé champagne, die is gebaseerd op de cuvée Carte Noire waaraan ongeveer 12% rode wijn is toegevoegd. Deze rode wijn wordt gemaakt van druiven van oude wijnstokken pinot meunier uit Cerseuil en Passy-Grigny.
€34,95
Henri Giraud
Dame-Jane Rosé Brut
Rond en elegant, romig en lieflijk, vineus en fris; deze cuvée heeft het allemaal. Dame-Jane heeft exact dezelfde basis als de Hommage, alleen is hieraan voor de botteling en tweede vergisting 6% rode wijn uit de Coteaux Champenois Aÿ aan toegevoegd.
€56,95
Moët et Chandon
Brut Rosé
Een levendig bouquet van rood fruit van wilde aardbei, framboos en kers. Florale nuances van rozen met een lichte hint van peper. De smaak is sappig met fruit van rode bessen en frambozen. Daarbij een vleug van perzik en iets van menthol.
€59,95
Ruinart
Ruinart Rosé
Deze elegante en verfijnde Ruinart Rosé Champagne is een assemblage met opvallend veel chardonnay in vergelijking met andere rosé champagnes. De verhouding is 45% chardonnay en 55% pinot noir.
€79,95
Bollinger
Bollinger Rose
De champagne is rond en vettig, met fruittonen van wilde bessen, heeft veel structuur en iets tannine in de afdronk vanwege de toegevoegde rode wijn. Door zijn unieke karakter met ongewone tonen, zeer geschikt als dinerchampagne.
€79,95
Laurent-Perrier
Rosé
De Cuvée Rosé Laurent-Perrier is bijzonder in de geschiedenis van Champagne, de manier waarop hij is gemaakt, en het ontwerp van de fles.
€84,95
Henri Giraud
Dame-Jane Rosé Brut Magnum
Deze nieuwe cuvée is een schot in de roos. Hij heeft exact dezelfde basis als de Hommage maar voor de botteling en tweede vergisting is hier 6% rode pinot noir wijn uit de Coteaux Champenois Aÿ aan toegevoegd, afkomstig van een wijngaard uit 1954.
€124,95
Henri Giraud
Fût de Chêne Aÿ Grand Cru Rosé MV
Een geniale champagne, zoals er in de geschiedenis van de Champagne slechts af en toe één ontstaat, dankzij het vakmanschap van zijn mensen en het unieke terroir.
€169,00