Champagne - Rosé
Bertrand-Delespierre
Enfant de la Montagne Rosé Brut 1er cru
Niet alleen de 'gewone' Enfant is van buitencategorie voor zijn prijs, deze rosé gaat hier moeiteloos in mee. De blend bestaat uit pinot noir (46%), chardonnay (36%) en pinot meunier (18%), allen van premier cru wijngaarden.
9% korting
€32,95 €29,95
Moët et Chandon
Brut Rosé
Een levendig bouquet van rood fruit van wilde aardbei, framboos en kers. Florale nuances van rozen met een lichte hint van peper. De smaak is sappig met fruit van rode bessen en frambozen. Daarbij een vleug van perzik en iets van menthol.
€59,95
Henri Giraud
Dame-Jane Rosé Brut
Rond en elegant, romig en lieflijk, vineus en fris; deze cuvée heeft het allemaal. Dame-Jane heeft exact dezelfde basis als de Hommage, alleen is hieraan voor de botteling en tweede vergisting 6% rode wijn uit de Coteaux Champenois Aÿ aan toegevoegd.
€64,95
Ruinart
Ruinart Rosé
Deze elegante en verfijnde Ruinart Rosé Champagne is een assemblage met opvallend veel chardonnay in vergelijking met andere rosé champagnes. De verhouding is 45% chardonnay en 55% pinot noir.
€79,95
Bollinger
Bollinger Rose
De champagne is rond en vettig, met fruittonen van wilde bessen, heeft veel structuur en iets tannine in de afdronk vanwege de toegevoegde rode wijn. Door zijn unieke karakter met ongewone tonen, zeer geschikt als dinerchampagne.
€79,95
Laurent-Perrier
Rosé
De Cuvée Rosé Laurent-Perrier is bijzonder in de geschiedenis van Champagne, de manier waarop hij is gemaakt, en het ontwerp van de fles.
€84,95
Eric Rodez
Les Beurys Rosé Maceration 2009 Grand Cru
Les Beurys is een vintage rosé champagne bereid uit 100% pinot noir. De druiven zijn afkomstig van de "lieu-dit' genaamd Beurys van het Terroir d'Ambonnay, met behoorlijk wat krijt in de bodem.
€109,00
Henri Giraud
Dame-Jane Rosé Brut Magnum
Deze nieuwe cuvée is een schot in de roos. Hij heeft exact dezelfde basis als de Hommage maar voor de botteling en tweede vergisting is hier 6% rode pinot noir wijn uit de Coteaux Champenois Aÿ aan toegevoegd, afkomstig van een wijngaard uit 1954.
€134,95
Henri Giraud
Fût de Chêne Aÿ Grand Cru Rosé MV
Een geniale champagne, zoals er in de geschiedenis van de Champagne slechts af en toe één ontstaat, dankzij het vakmanschap van zijn mensen en het unieke terroir.
€169,00