Australië - Wit
Tim Adams
Semillon 2017
Deze aromatische wijn heeft een geweldige balans en een royale smaak die typerend is voor deze druivenvariëteit die in Clare Valley wordt verbouwd. Het betreft een veelzijdige maaltijdwijn die goed kan rijpen.
€18,95
Shaw & Smith
Sauvignon Blanc 2020
Jaargang 2019 sauvignon blanc is alweer de 30e, die Shaw en Smith gemaakt hebben. De zuivere, slanke en bovenal zelfverzekerde stijl is typerend voor Adelaide. De neus is vol en rijp, meer grapefruit dan kruisbes en absoluut niet te grassig. In de smaak k
€20,95
Cullen
Sauvignon-Blanc Semillon 2015
Uitgebalanceerde blend van 2/4 sauvignon en 1/4 semillon druiven. Kleine opbrengsten brengen een geweldige fruitconcentratie verse peren, witte perziken, en passievrucht en een krachtige mineraligheid.
€28,95
Shaw & Smith
Chardonnay M3 2018
Deze chardonnay laat zich niet vergelijken met de wulpse, vette, en exotische fruitbakken die in Australië de mensen nog steeds moeten vermaken.
M3...meesterlijk, mysterieus, magisch...
€30,95
Leeuwin Estate
Chardonnay Prelude Vineyards 2014
Letterlijk een muzikale wijn! Levendige, strogele kleur met een lichtgroen randje. Het boeket en de smaak tonen zich breed, barstensvol mooi fruit, met sappige rijpe peer, cashewnoten, crème brûlée en een beetje 'toasty' eikenhout.
€39,95
Leeuwin Estate
Chardonnay Art Series 2013
De topcuvées in zowel wit als rood krijgen de naam ‘Art Series’ mee. Het label wijzigt jaarlijks en wordt steeds voorzien van een ander Australisch kunstwerk. En niet alleen het label is kunst, de wijnen zijn ook 'kunststukken' van zéér hoog niveau...
€99,95