Veuve Capet
Veuve Capet
Veuve Capet Vodka 5 ml Tube
Veuve Capet is een buitengewoon zachte, elegante Vodka met een eigen karakter. Hij wordt uitsluitend van Chardonnay druiven gemaakt, welke van de Côte des Blancs komen. In de smaak is hij rijk, soepel en zacht en heeft hij tonen van citrusfruit, will...
€5,95
Veuve Capet
Veuve Capet Gin du Comte 70cl
De Veuve Capet Gin du Comte is één van de meest speciale Gins die er gemaakt wordt! De basis van de Gin is een distillaat van de most van champagnedruiven, 100% chardonnay afkomstig van de grand cru wijngaarden van de Côte de Blanc.
€49,95
Veuve Capet
Veuve Capet Vodka 70cl
Veuve Capet is een buitengewoon zachte, elegante Vodka met een eigen karakter. Hij wordt uitsluitend van Chardonnay druiven gemaakt, welke van de Côte des Blancs komen. In de smaak is hij rijk, soepel en zacht en heeft hij tonen van citrusfruit.
€49,95

Veuve Capet

In 2013 ontmoette Timothée Duguit en Côme Simphal, beide wijn en gedistilleerd liefhebbers én afkomstig uit de Champagnestreek, elkaar. Tijdens deze ontmoeting kwam al snel een gemeenschappelijke passie naar boven. Het produceren van een ‘ultra-premium’ Vodka, gemaakt van regionale druiven en 5 maal gedistilleerd. Hiermee konden ze twee uitzonderlijke kwaliteiten combineren. Door het 5 maal distilleren wordt de Vodka zijdezacht en met het gebruik van de druiven van de Premier en Grand Cru wijngaarden in Champagne krijgt de Vodka zijn bijzondere karakter én lengte. Een uniek product en de eerste Vodka met een afdronk die je van een wijn gewend bent.