Veuve Capet

Veuve Capet Vodka 5 ml Tube

Veuve Capet Vodka 5 ml Tube
Licht
Krachtig

Het duurde twee jaar om deze Vodka te ontwikkelen, maar het resultaat is verbluffend! 

Veuve Capet is een buitengewoon zachte, elegante Vodka met een eigen karakter. Hij wordt uitsluitend van Chardonnay druiven gemaakt, welke van de Côte des Blancs komen. De druiven komen uit de plaatsjes Vertus, Oger en Cramant. Plaatsen waar de beste Champagnes vandaan komen. De druiven die gebruikt worden voor de Vodka worden met de hand geplukt en gesorteerd. Alleen de beste druiven worden gebruikt voor de Vodka. De Vodka wordt door de familie Jean Goyard (distillateur sinds 1911) vijf maal gedistilleerd en uiteindelijk gemengd met het meest pure water. 

De fles is ontworpen door de beroemde ontwerper Sam Baron. Hij was vanaf het begin betrokken bij dit unieke project en de keuze voor het vrouwelijke model van de fles en de landkaart achterop het etiket weerspiegelt de unieke eigenschappen van Veuve Capet. 

In de geur heeft de Vodka een rijke en elegant bouquet. Fris, gedomineerd door citrus tonen, inclusief grapefruit en zest, overgaand in exotische tonen van mango en guave. In de smaak is hij rijk, soepel en zacht en heeft hij tonen van citrusfruit, williams peer en guave in de lange afdronk. Deze lange afdronk, dankzij de Grand Cru wijngaarden, maakt de Vodka onvergelijkbaar met andere. 

Lees meer
€5,95 per stuk
Op voorraad

Veuve Capet