Tim Adams
Tim Adams
Semillon 2017
Deze aromatische wijn heeft een geweldige balans en een royale smaak die typerend is voor deze druivenvariëteit die in Clare Valley wordt verbouwd. Het betreft een veelzijdige maaltijdwijn die goed kan rijpen.
22% korting
€19,95 €15,49
Tim Adams
Shiraz 2018
Shiraz met een opvoeding van 24 maanden op Amerikaans eiken van 1 en 2 jaar oud. Daardoor krijgt de wijn een fluwelen mondgevoel, met stijl en kracht. Weelderig fruit van zwarte bessen, bramen, moerbei en nuances van mint, eucalyptus, kokos en cacao.
€18,95

Tim Adams

Tim Adams Winery bevindt zich in Clare Valley, 130 km ten noorden van Adelaide in Zuid-Australië. Adams is een zeer veelzijdige wijnmaker. Vanaf 1987 komen er sappige rieslings, briljante sémillons en pinot gris tot klassieke rode grenache, kruidige shiraz en zelfs een verrassende tempranillo van zijn hand. Vandaag de dag is Tim nog steeds de dynamische wijnmaker en eigenaar van dit wijnhuis. Alles is hier van het allerhoogste niveau en bijna onovertroffen in prijs-kwaliteit. Adams ontving al vele prijzen en onderscheidingen in de wijnwereld.